Liqoil Charcoa - neobyčajný čierny čistiaci gél

16:27

Mali ste v poslednej dobe kozmetiku, z ktorej ste padali na zadok? Bola niečím iná, výnimočná, voňavá, pekne balená, taká na zjedenie? Mojou kozmetickou poličkou sa niečo také mihne pravidelne každý mesiac. Kedysi som škrečkovala veľa kozmetiky, ale poučila som sa. Začala som kupovať z veľkej miery prírodnú kozmetiku a tá vydrží o niečo kratšie ako tá bežná. Idem na to tak, že keď niečo miniem, môžem si to dokúpiť. Vyhnem sa tak problému s kozmetikou po záruke a tiež nenakupujem tak bezhlavo ako za mladi. Rada investujem do slovenskej prírodnej kozmetiky, lebo ponúka skvosty a podporím našich výrobcov. Napríklad Liqoil.


Liqoil Charcoa - umývací gél na tvár zloženie

Liqoil Charcoa - umývací gél na tvár

Liqoil Charcoa - umývací gél na tvár

Na Liqoil Charcoa prírodný umývací gél na tvár s aktívnym uhlím som bola veľmi zvedavá. Čítala som naň viacero pozitívnych recenzií a videla som ho na Facebooku aj Instagrame. Vyzeral lákavo, záhadne a tajuplne, ako nejaký cudzinec z hororových poviedok, ktoré obľubujem. Pleť čistím dva razy denne, ráno obyčajne pleťovým mliekom, večer krémom/olejom a gélom. Výsledky sa pri pravidelnom používaní dostavia raz dva a ak siahnem po kvalitnej kozmetike, môžem sa s radosťou pozerať do zrkadla. 

Jeho balenie je ľúbezné. Tmavý sklený obal s plastovou pumpičkou dobre vyzerá. Je trochu ťažší a treba  s ním manipulovať opatrne (keby spadol, asi to nerozdýcha on ani dlažba v kúpeľni), ale pri prírodnej kozmetike som si na to už zvykla. Takýto štýl sa mi páči, obaly sa dajú znovu použiť, využijú sa aj pri výrobe domácej kozmetiky a sklo sa recykluje lepšie ako plasty. Objem 150 ml je taký akurát, míňa sa pomaly a neprestane vás baviť. 

Jeho zloženie je pútavé, obsahuje látky ako probiotický komplex, čakanková vláknina, kyselina hyalúronová, extrakt zo zederachu indického, listu hamamelu virgínskeho, koreňa hamamelu virginskeho a zo šalvie, aktívne uhlie či olej z marhuľových jadier. Do očí vám udrie jeho farba, je čierno čierny a správne hustý. Pri prvom použití som sa nestačila diviť, aký je iný. Vonia silno a výrazne, ako citrónová tráva. Neprekáža mi to, lebo milujem voňavú kozmetiku, ale uznávam, že pre niekoho môže byť výrazná až príliš. 

Charcoa prírodný umývací gél na tvár s aktívnym uhlím dobre pení vďaka cukrovým glukozidom, ktoré pleť vysušujú. Používam tak jednu - jeden a pol pumpičky v kombinácii so sonickou čistiacou kefkou. Večer je to mimoriadne osviežujúci rituál, vôňa povzbudí zmysly a prinesie úľavu po celom dni. Pleť viditeľne čistí a rozjasňuje, pôsobí oddýchnutá a mladistvá. Prispieva k rýchlejšiemu hojeniu akné, minimalizuje póry a pleť zjemňuje. S mojimi čiernymi bodkami si veľmi neporadí, ale s tým som nejako nerátala. 

Voňavý čierny čistiaci gél má čo ponúknuť. Nie je to len o dokonale voňavom zážitku, je skutočne silnou zbraňou na čistenie pleti, najmä problematickej a zmiešanej :) Viem si predstaviť, že by som si ho kúpila zasa, no v ponuke je aj Mundare - umývací gél na tvár a ten ma láka tiež! 

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • tmavý sklený obal s pumpičkou
  • nádherná výrazná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • dobre pení
  • pleť viditeľne čistí, rozjasňuje, zjemňuje, minimalizuje póry, bojuje s akné
Mínusy:
  • nenašla som
Gél som kupovala v eshope Natureal, kde stojí 11,90 eur.

Čistíte si pleť pravidelne? Akú kozmetiku používate najradšej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe