Biela čistiaca pleťová maska od Natura Siberica

18:15

Čistenie pleti môže byť zábava, ak máte po ruke tie správne produkty. Ja som ich dlho nemala. Na strednej škole, keď sa u mňa naplno rozbehlo akné, som nakupovala najmä v drogérii a neraz som vyberala podľa reklamy alebo ceny. Žiaľ, vtedy som veľa nevedela o zložení, účinkoch, spôsoboch, ako sa starať o pleť. Výsledkom bol boj s akné, ktorý trval až do vysokej. Myslím si, že keby som vtedy vedela to, čo dnes, vyzeralo by to trochu inak a netrvalo by to tak dlho. K mojim obľúbeným značkám patrí Natura Siberica, ktorej kozmetika s výnimočnými ingredienciami zo Sibíri má skvelé účinky. 

 
Natura Siberica Severská biela čistiaca maska na tvár zloženie

Natura Siberica Severská biela čistiaca maska na tvár

čistiaca pleťová maska

Natura Siberica Severská biela čistiaca maska na tvár

Výhodou tejto značky je nielen pestrá ponuka a zloženie, ale aj výhodné ceny. Niektoré kúsky som kúpila v akcii za rozprávkové ceny, no i bez akcie to nie je zlé. Pleťovým maskám neviem odolať a nájdete u mňa kúsky za euro i za tridsať eur. Dnes bude reč o maske, ktorá vychádza okolo 10 eur a osvedčila sa mi na čistenie pleti a boj s čiernymi bodkami. Nečakala som, aké milé prekvapenie sa z nej vykľuje. 

Natura Siberica Severská biela čistiaca maska na tvár je balená pekne, v papierovej krabičke. Vyzerá elegantne a už krabička hovorí, že ukrýva niečo naozaj zaujímavé. Bledá tuba s objemom 80 ml sa mi páči tiež a keďže je biela, medzi väčšinou mojej kozmetiky pekne vyniká a nepomýlim si ju so žiadnou inou. Vrchnáčik sa šraubuje, nie je veľká ani ťažká a keby som mohla cestovať, išla by so mnou. Nezavadzala by ani v kufri.

Na maske sa mi páči konzistencia. Hustá biela masa sa trochu ťahá, ale rozotiera sa pomerne dobre. Keď ju nanášam, mám pocit, akoby jemne hriala a je to veľmi príjemný pocit. So štetcom sa dá naniesť v tenšej vrstve. Vôňa je sladká a pekná, no nie výrazná. Napriek tomu spríjemňuje tento kozmetický rituál a má taký upokojujúci účinok. Najlepšie účinky dosiahnete, keď pred jej použitím pleť dôkladne vyčistíte (odporúčam peeling a kvalitný čistiaci gél či krém). Pôsobiť by mala 5 - 10 minút, ale občas ju nechám aj dlhšie. Závisí to od toho, koľko času mám.

Severská biela čistiaca maska na tvár je môj momentálny poklad proti čiernym bodkám. Po umytí masky je pleť žiarivo čistá a čierne bodky miznú z brady, čela i z nosa. Nečakala som tak účinnú masku, pretože s čiernymi bodkami na mojom nose si len tak hociktorá kozmetika neporadí. Okrem toho je hodvábne jemná, svieža, čistá a matná. Vyzerá krásne a póry sa zanášajú menej. Úplná paráda!

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná sladká vôňa
  • hustejšia, ale dobre sa nanáša
  • stačí ju mať na pleti 5 - 10 minút
  • ľahko sa zmýva
  • pleť je po použití hodvábne jemná a čistá, čierne bodky miznú, pleť je žiarivá, svieža a matná 
Mínusy:
  • nenašla som
Masku nájdete v eshope Natura Siberica, kde bežne stojí okolo 9,5 eur.

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe