Faroe Islands - Modelujúci telový peeling

15:58

Telové peelingy považujem za úžasnú vychytávku a patrí k produktom, ktoré mi doma nesmú chýbať. Kupujem si najmä slané a cukrové, ale nepohrdnem žiadnym. V lete obľubujem tie so šťavnatými sviežimi vôňami, v zime zase hrejivé a sladké. Celoročne kupujem rôzne tonizačné, modelujúce a proti celulitíde, ktoré pokožku spevňujú, modelujú, prispievajú k zoštíhleniu a zbaveniu sa pomarančovej kože. Pred časom som nakúpila niekoľko výborných kúskov od Natura Siberica, pretože jej peelingy (a produkty proti celulitíde celkovo) sú priam legendárne. Voľba padla aj na Faroe Islands - Modelujúci telový peeling, ktorý považujem za ďalší skvost v mojej kozmetickej zbierke.


Faroe Islands - Modelujúci telový peeling ingredients
 
Faroe Islands - Modelujúci telový peeling zloženie

Modelujúci telový peeling

Natura Siberica Faroe Islands - Modelujúci telový peeling

Natura Siberica Faroe Islands - Modelujúci telový peeling

Vyzerá krásne. Krabička je zaujímavá, ale obal, to je krása. Faroe Islands - Modelujúci telový peeling je v modrom obale s vypuklým vrchnáčikom a vyzerá super. Je síce pravda, že takéto obaly na seba nemôžem na seba ukladať, ale majú svoje čaro. Sú plastové, pevné a pekné, nič viac, nič menej. 

Od Natura Siberica mám takýto peeling už asi šiesty (možno aj viac, presne neviem) a vždy na nich obdivujem niekoľko ďalších vecí:
  • o vzhľade sme si už povedali. Obaly sú zelené, biele, mala som aj červený a vždy je to pastva pre oči
  • väčšie, obyčajne majú 370 ml a tak vydržia niekoľko týždňov - podľa toho, ako často ich používate. Ja dva - tri razy týždenne na ruky a nohy (samozrejme, peeling je vhodný na celé telo a raz za čas to pokožke veľmi prospeje)
  • krásne voňajú. Akoby som popísala tento? Je v ňom niečo svieže, niečo zelené a lahodné. Vždy sa vám do rúk dostane nevšedná vôňa s nádychom iných krajín a práve to sa mi na nich tak veľmi páči. Nečakajte nič tuctové, ale závan prírody 
  • konzistencia mi nesmierne vyhovuje, lebo sú husté, peelingové čiastočky dostatočne citeľné, ale pokožku nedráždia. Tento je soľný, preto môže jemne štípať na rankách, ale inak je dokonalý
  • obsahujú zaujímavé ingrediencie, ktoré pochádzajú z rôznych kútov sveta. V tomto nájdete riasy z Faerských ostrovov (obsahujú vitamíny a minerály, ktoré stimulujú procesy chudnutia a modelovania postavy) a sibírsku magnóliovú vňať ( tá zasa obsahuje veľké množstvo vitamínu C a esenciálnych AHA kyselín, zvyšujú elasticitu kože)
  • pokožka je po použití neuveriteľne jemná, pevnejšia a pružnejšia. Nemôžem povedať, že keď budeme používať iba peeling, tak schudnete a vytvarujete si postavu bez celulitídy. Žiaľ, aj keď to znie krásne, nefunguje to tak. Ak však spojíte cvičenie, peeling a správnu životosprávu (uznávam, že to nie je celkom ľahké, lebo občas taká pizza alebo veterník zachránia všetko), ide to ľahšie. Prispieva k spevneniu pokožky, zmierneniu celulitídy a ľahšiemu formovaniu postavy. Spevňujúce/anticelulitídne krémy sa potom lepšie vsiaknu a výraznejšie účinkujú. 
Podľa mňa nie je nič príjemnejšie ako dopriať si horúci kúpeľ, pri ktorom použijem takýto voňavý telový peeling. Oddýchne si telo aj myseľ a pokožka je potom hodvábne jemná a krajšia. Tento kúpite v eshope Naureus, kde stojí okolo 16 eur. 


Máte svoj obľúbený telový peeling? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe