Goldwell a ja sme veľkí kamaráti

14:49

Minulý rok som prišla na to, ako dali horúčavy zabrať môjmu účesu. Ráno a poobede, keď som sa hnala na vlak, som jedným očkom sledovala moju ofinu, či sa nekrúti a nevyzerám ako blbec. Lebo tak sa cítim, keď ma neposlúcha ofina a vyzerá inak, ako by sa mi páčilo :) Keďže sa na to dosť jedujem, neustále musím mať doma kvalitný lak na vlasy. Mám pár overených miláčikov, ktorých si kupujem pravidelne, ale vždy si vezmem na skúšku aj niečo nové. Čo ak by sa z neho vykľul ďalší miláčik? So značkou Goldwell som viac menej spokojná, väčšinou to bola pozitívna skúsenosť. Preto prišiel rad skúsiť jej lak na vlasy so silnou fixáciou. 


Goldwell StyleSign Perfect Hold lak na vlasy so silnou fixáciou pre objem a tvar zloženie

Goldwell StyleSign Perfect Hold lak na vlasy so silnou fixáciou pre objem a tvar ingrediencie

lak na vlasy so silnou fixáciou pre objem a tvar

Goldwell StyleSign Perfect Hold lak na vlasy so silnou fixáciou pre objem a tvar

Pred rokmi som nevidela veľké rozdiely v lakoch na vlasy. Do veľkej miery to bolo spôsobené aj tým, že som si ich nevedela veľmi upraviť a lak len ucapkal trčiace vlasy. Zlom prišiel na vysokej, kedy som sa naučila vyberať si správnu kozmetiku, upraviť si účes a neničiť si vlasy viac ako je pri ich natáčaní a fénovaní nutné. Odvtedy som omnoho spokojnejšia a dokonca by som povedala, že konečne sa viem aj pekne upraviť :) Tento lak mi k tomu výrazne dopomáha.

Goldwell StyleSign Perfect Hold je lak na vlasy so silnou fixáciou pre objem a tvar vlasov. Ako som spomenula, so značkou Goldwell si dobre rozumiem a hoci sme mali aj slabšiu chvíľku, považujem ju za mimoriadne vydarenú. Pre lak na vlasy som sa rozhodla rýchlo, keďže mi doma jeden dochádzal a vždy musím mať nejaký v zásobe. Vyzerá pekne, je v sivom obale, má 300 ml a nepomýlim si ho so žiadnym iným. 

Vonia pekne, sladko a intenzívne. Mne výraznejšia vôňa laku na vlasy neprekáža, pokiaľ je pekná a nebolí ma z nej hlava. Používam ho rada, lebo vlasy takmer nelepí (problém nastane len vtedy, ak lak striekam z malej vzdialenosti alebo neodhadnem správne množstvo, čo sa mi občas ráno stane). Vlasy nevysušuje a oceňujem, že sa dá dobre vyčesať a neostáva po ňom biely povlak. 

Čo sa týka jeho sily, tak patrí k tým silnejším lakom, no moju ofinu nedokázal skrotiť vždy. Občas sa začala krútiť krátko potom, ako som vyšla z domu, čo ma nijak nepotešilo. Účes a kučery však fixuje veľmi dobre a moje vlasy sú celý deň na mieste. Pekne sa lesknú a majú objem, takže v podstate mu nemám čo vytknúť. Moje rovné vlasy úplne rovné neudrží, ale kučery a účes fixuje dobre. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • nelepí vlasy
  • dobre sa vyčesáva
  • účes i kučery držia celý deň, vlasy nie sú vysušené, pekne sa lesknú, majú objem
Mínusy:
  • keď chcem zafixovať rovnú ofinu, nie vždy vydrží celý deň tak, akoby som si to predstavovala
Nájdete ho v eshope Notino.


Máte svoju obľúbenú značku kozmetiky na vlasy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe