Moja prvá micelárka od Garnier

14:41

Môže to znieť zvláštne, ale prvú micelárnu vodu od Garnier som skúsila niekedy minulý rok. Ich boom ma nejako obišiel a plánovala som si kúpiť nejakú dvojfázovú, keď miniem zásoby. Nakoniec som dostala k nákupu 100 ml verziu micelárky na citlivú pleť a tak som začala s ňou :) Nevedela som sa dočkať, kedy ju vyskúšam, lebo recenzie boli výborné. Nie všetko je síce bez chyby, ale nakoniec to neskončilo tak zle.  


Garnier Skin Naturals micelárna voda pre citlivú pleť 3 v 1 zloženie

micelárna voda pre citlivú pleť

Garnier Skin Naturals micelárna voda pre citlivú pleť 3 v 1

Za veľmi výhodné považujem jej balenie. Garnier Skin Naturals micelárna voda pre citlivú pleť 3 v 1 sa dá kúpiť v troch veľkostiach - 100, 400 a 700 ml. Kým to najmenšie je vhodné na cestovanie, najväčšie je ekonomicky výhodné a dlho vydrží. Myslím, že pri dvojfázovej budem uvažovať nad tým najväčším, lebo cena je viac ako priaznivá.

Priesvitný obal s ružovým vrchnáčikom je milý a pekný. Garnier má celkom pekné obaly, najmä Bio si ma získalo. Na poličke vyzerajú dobre a hoci sú minimalistické, zaujmú na prvý pohľad. Táto je určená na citlivú pleť a je 3 v 1 - čistí, odličuje a upokojuje. Použiť sa môže na  pleť, oči i pery, lebo nemá výraznejšiu vôňu a nedráždi.  Micelárne vody so mnou vždy cestujú, lebo na pár dní sa o pleť postarajú a nepotrebujem nosiť priveľa kozmetiky. 

Ako som spomenula, má svoje muchy, ale odlíčiť sa ňou dá všetko:
  • Garnier Skin Naturals micelárna voda je na pleť veľmi dobrá. Odstraňuje make up, pleť nedráždi a nenecháva lepkavú. Necítila som pnutie, bola čistá, jemná. Pokojne môžem pokračovať v čistení, tonizovaní a hydratácii. 
  • Poradí si aj s dlhotrvajúcim rúžom (väčšinou mojich rúžov), čo je pre mňa dôležité. Pery sa mi ľahšie vysušujú a rúž si po návrate z vonku vždy odlíčim a natriem ich balzamom. 
  • Jediný problém nastal pri odličovaní očí. Trošku dlhšie jej to trvá a mierne ma v očiach štípe, no napokon odlíči všetky, aj vodeodolné líčidlá (občas mám takú riasenku alebo ceruzku).
Celkovo hodnotím micelárnu vodu na citlivú pleť ako celkom dobrú. Nájsť ideálnu micelárku na oči nie je celkom jednoduché, a práve preto vsádzam na tie dvojfázové. Tak presne tuším, ktorá od Garnier bude moja nabudúce :)

Plusy:
  • tri veľkosti - 100, 400 a 700 ml
  • jednoduchý, pekný obal
  • bez výraznejšej vône
  • nelepí, nedráždi pleť
  • vhodná na odlíčenie očí, pleti i pier
  • pleť odličuje bez chyby, poradí si aj s rúžom
Mínusy:
  • oči odličuje trochu ťažšie
Nájdete ju na Notino

Máte obľúbenú micelárnu vodu od Garnier? :)
















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe