Pleťový peeling s dvojitým účinkom od Dulcia Natural

16:29

Ako správny milovník pleťových peelingov som sa nemohla dočkať, kedy vyskúšam tie nové od Dulcia Natural. Minulý rok sa objavilo hneď niekoľko skvelých noviniek a v decembri som sa poriadne zásobila. Peelingy považujem za veľmi dôležité. Odkedy ma v puberte trápilo akné (a vydržalo so mnou až na vysokú), naučila som sa o pleť starať naozaj dôkladne. Kozmetické rituály som si tvorila dlho a dnes si bez nich neviem predstaviť ani jeden deň. Pleťové peelingy používam dva - tri razy týždenne a vďaka nim pleť opeknela. Skúsila som ich naozaj (veľmi) veľa, ale je len pár takých, ku ktorým som ochotná vrátiť sa. Tento je jeden z nich. 


Hĺbkový píling s dvojitým účinkom zloženie

Dulcia Natural Hĺbkový píling s dvojitým účinkom

Dulcia Natural Hĺbkový peeling s dvojitým účinkom

Dulcia Natural Hĺbkový peeling s dvojitým účinkom

Veľmi rada pochválim kozmetiku, ktorá si to zaslúži. Hneď môžem povedať, že Dulcia Natural Hĺbkový píling s dvojitým účinkom patrí k tým najlepším, aké som mala a budem si ho kupovať pravidelne. Má 75 ml a plastová tuba je veľmi pekná, ozdobená srdiečkom a kvietkami. Jednoduché, pekné a návykové. Objem sa mi sprvu javil malý, ale stačí ho použiť trochu, takže sa mi míňa pomalšie, ako som čakala. 

Keď som si k nemu prvý raz privoňala, cítila som mätu a niekde v pozadí levanduľu. Teraz mi tam vonia aj niečo kyslejšie, no celkovo je vôňa príjemná, harmonická a zapáčila sa mi hneď. Konzistencia je vynikajúca. Je hustejší a obsahuje  zaoblené jojobové guličky, ktoré jemne, ale účinne pôsobia na pleť. Presne takto mi to vyhovuje, pretože účinkuje tak, ako má a pleť netrpí.

Jeho tajomstvo dokonalosti tkvie v tom, že kombinuje účinky chemického a mechanického peelingu. Za mechanický pracujú jojobové guľôčky, za chemický zasa kyselina glykolová, ktorá odstraňuje odumretú pokožku, pleť rozjasňuje a perfektne pôsobí na čierne bodky a akné. Okrem nich nájdete v peelingu aj šmakocinky ako:
  • Aloe vera šťava bojuje proti vírusom, baktériám, plesniam a infekciám, pleť upokojuje
  • Lipidový ovsený olej regeneruje, hydratuje
  • Kofeín pôsobí protizápalovo aj ochranne, prispieva k zdravým bunkám
Keď ho budete používať, určite si dajte pozor, aby sa nedostal na pery (štípe) alebo do úst (je kyslý a nepýtajte sa ma, ako sa mi to hneď pri prvom použití podarilo). Dôležité je myslieť aj na to, že obsahuje AHA kyseliny a pleť by ste tak nemali vystavovať slnečnému žiareniu. Majte nachystaný krém so SPF, aj keď hĺbkový peeling s dvojitým účinkom použijete večer.

Zbožňujem ho a večery, kedy po ňom siahnem, si náležite užívam. Jeho použitie je príjemné, neštípe ani nedráždi pleť (ani v prípade, ak ju mám citlivejšiu). Ak ste predtým výrobky s AHA kyselinami nepoužívali, pre istotu by ste si mali urobiť test znášanlivosti. Sprvu môžu trochu páliť, ale pleť si postupne pri pravidelnom používaní zvykne a zmiznú aj nepríjemné pocity. Masky s AHA kyselinami som začala používať minulý rok a tvár som mala sprvu trochu citlivú, červenú a pálila. Dnes už nemám žiaden problém a ak sa pálenie objaví, za pár minút zmizne.

Čo môžete pri pravidelnom používaní očakávať? Pleť je nenormálne jemná, žiarivá a čistá. Pri pohľade do zrkadla vidím žiariacu tvár, ktorá opeknela. Pomáha aj na čierne bodky, ktorých je menej, póry sú čisté a pleť matná. Prispieva k zjednotenému tónu, redukuje linky a zjemňuje vrásky. Vyrážky sa takmer netvoria a spokojne môžem ukázať tvár svetu. Je jednoducho krajšia, zdravšia a lepšie znáša vonkajšie vplyvy. Odporúčam ho všetkými desiatimi, patrí k mojim najlepším kúskom.

Plusy:
  • pekná tuba
  • príjemná vôňa
  • kombinuje chemický a mechanický peeling
  • jemné peelingové čiastočky
  • dobrá konzistencia
  • pleť vynikajúco čistí, vyhladzuje, zjemňuje, vyrovnáva farebný tón, je krajšia, zdravšia, redukuje aj počet čiernych bodiek
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Dulcia alebo v partnerských predajniach a jeho cena je 15,90 eur. 



Skúsili ste niektorý peeling od Dulcie? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe