Natura Siberica - Sprchový vitamínový gél

18:09

Viackrát sa ma ľudia pýtali, prečo nakupujem toľko kozmetiky :) A ja vždy odpoviem, že sme doma tri baby a sprchové gély, šampóny, telové mliečka a pleťová kozmetika ide u nás na dračku. Ono sa to nezdá, ale minieme  toho dosť. Ja sa vždy obzerám po niečom novom, čo sme ešte doma nemali, čo by si aj sestra mohla so sebou na internát vziať a čo by ma potešilo :) V poslednej dobe sa obzerám takmer výlučne po prírodnej kozmetike, pretože sa vyhýbam zbytočnej chémii (snažím sa, i keď niekedy to nejde, lebo zloženie si prečítam, až keď mi príde objednaný tovar domov). Žiadne parabény, silikóny, PEG ani nič podobné nechcem na mojej kozmetike vidieť (priznávam, že pri dekoratívnej kozmetike to tak nesledujem, ale sľubujem si, že začnem).

Natura Siberica - Sprchový vitamínový gél

Sprchový vitamínový gél


Zloženie: Aqua, Sodium Сосо-Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine ,Cetearyl Alcohol, Aquilegia Sibirica ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Sorbus Sibirica ExtractWH, Rubus Сhamaemorus Fruit Extract *, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Сinnamomum Zeylanicum Bark Extract*, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl BetaineHR, Pineamidopropyl BetainePS , Caramel, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, CI 75470, Parfum, Citric acid, Citranellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

(*) Issued from organic agriculture 
(WH) Wild harvested Siberian plants’ organic extracts 
(PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative 
(HR) Wild harvested Altaian seabuckthorn oil Derivative "


Natura Siberica - Sprchový vitamínový gél

Skamarátila som sa s ním okamžite. Sprchový gél má 400 ml, je teda väčší ako väčšina sprchových gélov, ktoré mám v kúpeľni. Veľmi oceňujem praktickú pumpičku, vďaka ktorej je aplikácia rýchla a jednoduchá, nič sa nešraubuje a  tak vrchnák vo vani neutopím :) Kúpanie či sprchovanie je úžasným zážitkom predovšetkým pre vôňu. Je svieža, sladká, ani ovocná, ani kvetinová a nabíja neskutočne pozitívnou energiou.

Niekedy si s týmto sprchovým gélom len tak umyjem ruky, pretože potom dlho krásne voňajú. Pokožka je prevoňaná, ak sa po sprchovaní nenakrémujem, cítiť ju ešte dlhú dobu :) Gél nevytvára nejakú bohatú penu, skôr taký hustejší biely povlak, ktorý zahalí pokožku do závoja čarokrásnej vône. Po jeho použití je voňavá a hladká na dotyk. Vďaka svojmu zloženiu je vitamínovou bombou, ktorá dodá pokožke všetky potrebné látky, aby bola zdravá.

400 ml sprchového gélu kúpite za 4,3 eur.
Skúsili by ste tento sprchový gél? :)




You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Konecne niekto, kto recenzuje aj prirodnu/bio kozmetiku, nasla som tu aj vyrobky/znacky, ktore pouzivam. Tato ma zaujala, mozno vyskusam, ked miniem to, co mam doma :) Zanet

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Žanet, ja sa zbavujem všetkej drogériovej kozmetiky a prechádzam na prírodnú :) A Natura Siberica je naozaj skvelá kozmetika, mám doma výrobky na pleť, telo i vlasy a neviem si ich vynachváliť :)

      Odstrániť
    2. Ja sa tiez snazim vyradit klasicku drogeriu. este minam zasoby sprchovych gelov. tiez mi to zavisi od momentalneho stavu penazi. aj z tohto dovodu som sa nedostala k tomu, aby som zmenila kozmetiku. to zrejme ani nespravim.

      Odstrániť
    3. Cenovo prístupná prírodná kozmetika je TianDe, tam sa dá vybrať si, prípadne navštívte stránku www.bionatural.sk alebo naureus.sk, tam je široká ponuka výrobkov :)

      Odstrániť
  2. pokojne mi tykaj. ak to neprekaza, budem aj ja tebe :) nevies, kde na tej stranke najdem zlozenie? ja objednavam z bioterra.sk s uzasnym vyberom. uz som si tam nasla sampon. krem este nie, ale asi budem pouzivat oleje. na leto by som vsak prijala cosi lahsie. ostava mi uz len cistiace mlieko a pletova voda. hydrofilny olej bol fajn, ale prekaza mi ten umyvaci proces.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neprekáža :) áno, aj biottera.sk má skvelú ponuku prírodnej kozmetiky, tých stránok je viac :) Nie vždy stránka uvádza zloženie, ale niekedy sa dá nájsť hľadaním na internete. Oleje sú vynikajúce, lebo nezaťažujú pleť, momentálne používam argánový a neviem si ho vynachváliť. Treba len pohľadať, vyplatí sa to, lebo pokožka je krajšia, zdravšia a do tela sa nedostáva zbytočná chémia :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe