DODO 3W CLINIC - Natural Transparentný Make-up Púder

19:43

Púder je skvelá vec, ak sa ho nedá na tvár veľa. Make up okrem zjednotenia, zmatnenia, vyhladenia pleti tvorí aj akúsi ochrannú bariéru, ktorá chráni pleť pred prachom a nečistotami. Púder má tiež viacero funkcií, zmatní, kryje, pleť je po ňom hodvábne hladká. Ja ako majiteľka zmiešanej pleti s problematickou T zónou hľadám púder, ktorý mi pleť zmatní na celé hodiny a nemusím sa prepudrovať viac ako dvakrát denne. V poslednej dobe používam dva púdre, ktoré si striedam, Creme Puff od Max Factor a púder od 3W Clinic :) A práve o tom druhom vám teraz niečo poviem.










DODO 3W CLINIC - Natural Transparentný Make-up Púder


Tento púder som chcela skúsiť z viacerých dôvodov:

  • je veľmi populárny v Kórei, Japonsku a ja chcem skúsiť kórejskú kozmetiku, čítam na ňu len samé chvály :)
  • 30 gramov púdru stojí 9,9 eur
  • podľa výrobcu nemení farbu make upu  
Púder bol zabalený v červenej papierovej krabičke. Červený obal pôsobí masívne, taký veľký. K púdru je pribalená aj praktická labutienka. Je síce pravda, že mám oveľa radšej štetce a labutienky hádžem do koša, ale túto som si nechala, celkom dobre sa mi s ňou pracuje. Labutienka má brániť aj tomu, aby sa púder trúsil po obale, keď ho náhodou chcete nosiť so sebou či už v kabelke alebo cestovnej taške, keď niekam idete. Nuž, pravdou je, že tých dierok je dosť a ľahko sa roztrúsi kade tade.

Púder mal ochrannú nálepku, keď som ju strhla, uvidela som bledší púder a v tej chvíli som zapochybovala nad tým, že nezmení farbu make upu, lebo vtedy som bola ešte opálená a používala som tmavší make up ako teraz. Moje obavy však boli celkom zbytočné!  Nanášam ho kabuki štetcom na make up zafixovaný fixačným sprejom. Púder naozaj nezmení farbu make upu, používala som ho na tmavší i na bledší make up a výsledok bol vždy rovnaký:

  • farba make upu sa nemení, púder ju len úplne zjednotí, prekryje
  • pleť je jasná, na dotyk krásna jemná, pôsobí prirodzene
  • pleť zmatní na celé hodiny, po asi 5-6 hodinách som si v T zóne všimla trochu mastnejšiu pleť, no tento problém vyriešil zmatňujúci papierik, neskôr si pleť len jemne prepudrujem, aby sa na tvári nenahromadila zbytočne hrubá vrstva púdru
  • ako bonus je celkom príjemná vôňa, len si dajte pozor, aby ste ho nevdýchli, mne potom slzili oči a nevedela som prestať kašľať :)
Jediné, čo mi pri aplikácii niekedy prekáža je, že sa práši. Najmä ak sa ponáhľam a naberiem si púder na štetec, viac sa ho ocitne na tričku ako na tvári. Preto sa vždy snažím pracovať pomaly a precízne, vtedy tento problém nemám.

Tento púder je kvalitný a cenovo je to bomba, pretože za 30 gramov púdru zaplatíte 9,9. Používam ho už niekoľko týždňov a ubúda mi z neho len pomaly. 
Kúpiť si ho môžete na internete.

Poznáte túto kozmetickú značku? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe