SYX - Peelingová pleťová maska

12:54

Pri nedávnych potulkách po Marionnaud v našom Auparku som narazila na značku SYX.  V ponuke nájdete výrobky na starostlivosť o vlasy, pleťové masky, výrobky na starostlivosť o ruky a balzamy na pery. Značku som nepoznala, tak som si vzala na skúšku jednu pleťovú masku a jeden balzam na pery. Masky som našla v košíku pri pokladni a Veronika, strašne milá a ochotná predavačka, mi povedala, že táto značka je veľmi obľúbená a masky sa predávajú vždy rýchlo. Aj ma mrzelo, že sa mi neušla tá čokoládová, ale mám o dôvod navyše sa tam zasa vrátiť :)

SYX - Peelingová pleťová maska


Peelingová pleťová maska
Obsahuje výťažky z malín, čučoriedok a brusníc


SYX - Peelingová pleťová maska



Keď som masku otvorila, mala som sto chutí ju zjesť! Pripomínala mi jogurt - bola fialová, krémovej konzistencie a voňala ako ovocie! Úžasná, sladká, ovocná vôňa, celkom na zjedenie ( v tom okamihu som sa začala tešiť na to, ako si kúpim tú čokoládovú masku :)). Mne tam najviac voňali čučoriedky a aj nanášanie bolo doslova labužnícky zážitok.

Obsahuje jemné peelingové čiastočky, preto som ju nanášala prstami a krúživými pohybmi rozotierala po tvári. Hm, nešikovne som sa nevyhla očnému okoliu, ale tam neštípala, takže som ju nechala pôsobiť. Po 10 minútach som ju zmyla vlažnou vodou a hubkou a ešte stále si vychutnávala ovocnú vôňu :)

Výsledok ma veľmi milo prekvapil, pleť bola čistá, na dlhé hodiny zmatnená a jemné linky sa vyhladili. Celkovo pleť pôsobila oveľa zdravšie a žiarivejšie. Vybrať si môžete z osviežujúcej uhorkovej masky, vyživujúcej čokoládovej masky, peelingovej jahodovej masky, hrejivej pleťovej masky s broskyňou, marhuľou a mangom, zlupovacej masky s granátovým jablkom, exfoliačnej masky s ovocím.

Masky majú po 10 ml, stoja 2 eurá a kúpite ich exkluzívne v sieti Marionnaud :)

Kúpili ste si už niektorú z týchto masiek? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. maska je super už som ju mala aj ja =) aj som o nej písala...
    veľmi dobrá je aj jahodová tie mám doma dve :)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja chcem strašne skúsiť tú čokoládovú :) Musí byť úžasná :)

      Odstrániť
  2. Vyskúšaná, zrecenzovaná a ja som spokojná :))

    http://glitteringdreams.com/loves-of-the-month-april/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej, ty si mala jahodovú :) Aj tá vyzerá byť skvelá. Tiež som siahla po ich balzame na pery a je super :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe