Arise - Anti-aging krém

19:33

O Arise kozmetike ste si na mojom blogu už mohli prečítať ( článok TU). Je to švajčiarska prírodná kozmetika, výrobky obsahujú extrakty z plesnivca. Plesnivec účinkuje ako antioxidant, urýchľuje regeneráciu pokožky, blokuje voľné radikály, dodáva pleti hydratáciu, upokojuje citlivú pokožku a poskytuje účinnú ochranu proti urbárnemu stresu. Musím sa priznať, úplne som prepadla čaru tejto kozmetiky, pretože po jej používaní sú úžasné výsledky. Nevidíte ich hneď, lebo pleť dávajú do poriadku pomaly a tento proces môže byť krátkodobo spojený i so zhoršeným stavom pleti, no je to len akési čistenie, zbavovanie sa toho zlého a potom sa môžete dívať na krásnu, zdravú pokožku.

Krém bol balený v takejto krásnej krabičke



Plesnivec alpínsky

Krém má 50 ml 

Praktická pumpička na dávkovanie

O kréme si môžete prečítať:

     "Arise Anti-aging krém je súčasne denný aj nočný krém. Aplikuje sa ráno a večer na tvár a krk je vhodný aj na kontúry očí.
Arise Anti-aging krém je súčasne denný aj nočný krém. Aplikuje sa ráno a večer na tvár a krk je vhodný aj na kontúry očí.
Po vyčistení pleti pleťovým mliekom a tonikom Arise, sa nanáša množstvo veľkosti lieskového orecha krúživými pohybmi na tvár a krk. Výživný bohatý anti-aging krém Arise nezanecháva lesklú a lepkavú pleť ako väčšina pleťových krémov.
Je vhodný pre všetky typy pleti, pre mastnú, zmiešanú aj normálnu pleť, pre ženy aj mužov. Pleť sa po použití neleskne, krém ju udržiava „diskrétne“ perfekne hydratovanú počas celého dňa.


Hlavné účinné látky: SwissAlpine komplex, kyselina hyaluronová, Aquaxyl, olej zo sladkých mandlí, bio bambucké maslo.

Balenie : sklenená fľaštička 50 ml


Zloženie:

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT.*, AQUA (WATER), GLYCERIN, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ALCOHOL DENAT.*, C12-16 ALCOHOLS, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER)*, GLYCERYL STEARATE, PROPANEDIOL, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, XYLITYLGLUCOSIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, HYDROGENATED LECITHIN, PALMITIC ACID, ANHYDROXYLITOL, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, XANTHAN GUM, ALCOHOL*, LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT*, XYLITOL, PARFUM (FRAGRANCE), CELLULOSE GUM, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, BUDDLEJA DAVIDII EXTRACT*, THYMUS VULGARIS (THYME) EXTRACT*, TOCOPHEROL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL*, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) LEAF EXTRACT*.

* bio"

Krém používam ja aj mamina a obe si ho len chválime. Balený je v sklenej fľaštičke, ktorá má praktickú pumpičku na dávkovanie. Už viem, že stačí stlačiť raz, aby som mala dostatok krému na jedno použitie. Krém je dosť hustej  konzistencie, nesteká. Má veľmi príjemnú vôňu, ktorú ale neviem bližšie špecifikovať, každopádne nie je rušivá a tesne po nanesení ju nie je cítiť. Krém sa rozotiera veľmi ľahko a ako som už povedala, na jedno použitie ho netreba veľa. Nanášam ho na vyčistenú pleť, používam ho momentálne len ako nočný, pretože ráno sa väčšinou líčim a pod bázu si denný krém dávam len veľmi zriedka.Výsledky sú viditeľné : už po prvom použití si môžete všimnúť, že pleť je dokonale hydratovaná, pretože všetky jemné linky sú vyhladené a mamina potvrdila, že aj vrásky sú menej nápadné. Pleť je žiarivejšia, vôbec nie je mastná, je hodvábne jemná na dotyk a nie je po ňom lepkavá. Pri dlhodobejšom používaní si môžete všimnúť, že pleť je hydratovaná akoby 24 hodín, je krajšia, vrásky sú menej viditeľné.

Plusy:
  • praktické balenie s pumpičkou
  • jemná vôňa, nevtieravá, príjemná
  • veľmi dobrá konzistencia, krém sa rýchlo vpije do pokožky
  • pokožka po jeho použití nie je mastná, lepkavá
  • výsledky: pleť je hydratovaná, linky vyhladené, pravidelným používaním sa vrásky stávajú menej nápadné (mamina a jej okolie to potvrdili :)), pleť je jemná na dotyk, pôsobí zdravo
Mínusy:
  • jediným mínusom sa môže javiť vyššia cena, ale keď si vezmete do úvahy, že sa jedná o biokozmetiku s prírodnými výťažkami, cena je primeraná. Ja som na výrobku žiaden mínus nenašla, naopak, tento krém hodnotím za doteraz najlepší pleťový krém, aký som použila
Na http://www.careandbeauty.eu/e-shop/ kúpite krém za 59 eur.

Používate radšej prírodnú kozmetiku alebo bežne dostupné značky z drogérií?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe