ELF - Studio High Definition Púder

11:34

Nájsť dokonalý make up, ktorý splní všetko, po čom túžime, je prakticky nemožné. Aspoň ja ako majiteľka problematickej pleti mám tento problém. Máloktorý make up zmatní pleť naozaj na niekoľko hodín, ak vidím na obale, že vydrží 12 hodín, len sa usmejem. Nevydrží :) Už som skúšala desiatky make upov, ktoré bez podkladovej bázy a púdru vydržia možno 3-4 hodinky a pritom obaly sľubujú dokonalú vizáž pol dňa. Naopak, mám doma aj make up, ktorý naozaj zmatní pleť na celé hodiny a pôsobí pekne a prirodzene. Česť výnimkám. Našťastie ale existujú výrobky, ktoré životnosť make upu predĺžia.


ELF - Studio High Definition Púder


ELF Púder

High Definition Púder

Púder

ELF - Studio High Definition Púder 

Podobných púdrov mám doma viac, tento od ELF-u som si kúpila, lebo som bola zvedavá, aký je :) Balený je veľmi pekne, aj keď dosť neprakticky. 8 gramov púdru je vo veľkej, čiernej škatuľke, ktorá zaberá dosť miesta na poličke, nie ešte v kozmetickej taštičke v kabelke. Tam sa mi ani nevmestil. Teda, vmestil, len potom už nič iné tam nevošlo. Pozitívne hodnotím labutienku, ktorá je súčasťou balenie. Mám radšej štetec, ale občas použijem aj ju.

Púder nemá nejakú špecifickú vôňu (nečudujte sa, mám doma púdre, ktoré krásne voňajú :)). Už som sa viackrát stretla s tým, že niektoré ženy sa boja používať tento púder, pretože si myslia, že zmení odtieň make upu. To nie je pravda, transparentný púder sa po nanesení farbe akoby prispôsobí, len si treba dať pozor na miesta ako nos či obočie, aby vám na ňom neostal biely prášok :) Púdru stačí naniesť trochu, lebo ak sa ho dá veľa, časom zvýrazní vrásky a vytvorí fliačiky, najmä tam, kde sa najviac mastí pleť. Vďaka nemu make up vydrží omnoho dlhšie, pleť je dlho matná, ale po pár hodinách ( zhruba 5-6) už potrebujem zmatňujúci papierik a časom aj opravu make upu. Jediné negatívum vidím v nepraktickom obale, inak púdru nie je čo vyčítať :)

Na elf-kozmetika.eu/sk kúpite 8 gramov púdru za 7 eur.

Aký púder používate najradšej? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. elf je super, sice nie je uplne prirodny, ale vsetky vyrobky su vegan a netestovane na zvieratach :) Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si na kozmetike veľmi vážim, Keď netestuje na zvieratách. Takú kozmetiku už takmer nekupujem, len míňam to, čo mám doma. Súhlasím, od ELF som nemala tuším nič, s čím by som nebola spokojná :)

      Odstrániť
    2. s tym netestovanim je to niekedy tazke, ziadna spolocnost neprizna, ze testuje, chvilu trva, kym ma clovek naozaj prehlad, ktore spolocnosti su skutocne cruetly-free, ale casom to ide a mna bavi vyhladavat a overovat si nove veci :)

      Odstrániť
    3. Sledujem to na stránke PETA, ale nie vždy majú k dispozícii všetky informácie. Ale snažím sa na to prizerať :)

      Odstrániť
    4. viac ludi mi hovorilo, ze zoznam PETY nie je moc doveryhodny, treba hlavne pozerat na znacky, ktore maju certifikat HSC alebo VEGAN. a potom su napr. znacky ako napr. Body shop a Urban Decay, ktore ten cerfifikat HSC maju, ale obe su vlastnene Lorealom, takze ak si od nich nieco kupis, vlastne tym nepriamo testovanie na zvieratach aj tak podporujes :/ a tiez su znacky, ktore presli aj na cinsky trh, a tam podla zakona musi byt testovane vsetko. tyka sa to napr. znaciek Yves Rocher, tusim aj Mary Kay,..neviem takto z hlavy...

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe