Kallos - Objemový šampón na vlasy

13:46

Kallos kozmetiku založil pán Kallos. Firma sa vyvíja od roku 1978 a vyrába vysoko kvalitné kozmetické prípravky na vlasy, telo i make-up. . O Kallose som čítala samé chvály, myslím, že ani jednu negatívnu recenziu naň som nenašla. Tak som si povedala, že je na čase niečo z neho skúsiť :)

V ponuke je 500 ml, litrové alebo 5 litrové balenie



Kallos je na trhu od roku 1978


Kallos - Objemový šampón na vlasy

Nuž, mojím snom sú krásne, husté vlasy. Ale len snom, pretože sú jemné a vždy rozhodnú potrápiť ma a jednoducho spľasnú :) Tužidlo a lak sa stali mojimi bežnými pomocníkmi a je pravda, že bez nich si neviem mnohé účesy predstaviť. Niekedy však nechcem vlasy veľmi zaťažovať, preto tužidlo odložím a to sa môžem rozlúčiť aj s objemom. Tak som siahla po objemovom šampóne Kallos.

Mám pollitrové balenie, ale kúpiť si môžete aj litrové a dokonca aj 5 litrové, čo je cenovo veľmi výhodné a pokojne by som si ho kúpila a prelievala do pollitrovej fľaše, pretože má praktickú pumpičku na dávkovanie. Šampón nádherne vonia! Sladko, ale príjemne a vonia po ňom všetko, vlasy ( aj na ďalší deň, keď sa češem, cítim jeho krásnu vôňu), cítiť ho dlho aj na pokožke, vonia ním voda i vzduch v kúpeľni :) Nie je úplne riedky, takže nezačne hneď stekať, ani po tvári, ani po rukách, páči sa mi jeho konzistencia.

Dobre pení, netreba veľa šampónu. Dodá vlasom viditeľný a dlhotrvajúci objem. Už pri schnutí vidím, že vlasy nespľasnú popri hlave, ale majú objem, ľahko sa rozčesávajú a nádherne sa ligocú.  Moja maminka ma už presviedča, že si kúpime to 5 litrové balenie a iný šampón si už nekúpime. Myslím si, že jej spokojnosť hovorí za všetko :)

500 ml balenie stojí 2,49 a kúpiť si ho môžete na:

Máte svoj obľúbený objemový šampón? :)



You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. ja by som skor potrebovala sampon, ktory by mi ten objem trochu zmensil a hlavne zjemnil moje hrube vlasy :) L.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, s tým Ti ešte poradiť neviem, ale budem pátrať, či niečo také nie je :)

      Odstrániť
    2. Kallos Keratín zjemňuje vlasy

      Odstrániť
  2. Ja myslim, ze nic take nie je :) Jediny sposob, ako si stencit vlasy, je podla mna znicit si ich pricastym farbenim, fenovanim, zehlenim...Takze sa asi radsej zmierim so zdravymi hustymi vlasmi (hoci teraz tiez moc zdrave nie su, kedze mi pred casom siblo a istu dobu som si ich farbila...)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento sampon stoji u mna na polici v kupelni uz asi pol roka :D tak ako ma ohurili masky od tejto znacky pre mna objemovy smpon bol absolutny prepadak. Vlasy mam z neho strasne vysusene, pokudlene, objem sice naberu ale to pre to, ze sa mi z neho na hlave spravia dredy :D ocividne to ale asi bude len mojimi vlasmi kedze ty si s nim spokojna :) Anonymka: ak mas hrubé a tvrde vlasky neostava ti nic ine len pouzivat masky a nechat si ich na hlave aspon 15-20 min. Od kallosu by ti mohla hociktora sadnut vlasy pekne zjemnia. Ak ale nie si zástancom oplachovaciek skus vyskusat od balei tento fajny krem na vlasy ktory sa moze davat aj na suche vlasy nemusis umyvat a vlasy su po nom super jemne a makkucke :)) http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/7104/data/bild-balea-feuchtigkeits-haarmilch-mango-und-aloe-vera-data.png?v=1344871362000

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s ním veľmi spokojná, aj mojej mame sadol ako uliaty :) Mám ešte keratínovú masku na vlasy, spolu sú skvelá dvojica. Inak je zaujímavé, ako jeden šampón mne pomáha a tebe vlasy vysušuje :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe