TianDe - Čistiaca maska na tvár proti akné a jazvám

11:53

Včera večer som už nemala sily dívať sa do mojej diplomovky, tak som sa vybrala čítať články o akné. Skúšala som čistiacu masku na tvár proti akné od TianDe a opäť len potvrdím, čo si myslím už dávno - asi niet výrobku od tejto značky, ktorý by nebol skvelý :)

TianDe - Čistiaca maska na tvár proti akné a jazvám





 Čistiaca maska na tvár proti akné a jazvám
Maska má 35 gramov

TianDe - Čistiaca maska na tvár proti akné a jazvám

Keďže som už skúsila aj fytokorektor aj krém na akné a jazvy a oba výrobky boli naozaj nesmierne kvalitné, siahla som aj po tejto maske. Gázová maska má 35 gramov. Je v takom tom mäkkom plastovom vrecúšku. V obale je veľké množstvo roztoku, v ktorom je maska namočená, preto opatrne pri jej otváraní :) Ja som sa obsahom pokvapkala hneď pri otvorení. Aplikuje sa na vyčistenú pleť a necháva sa pôsobiť 15-20 minút. Keďže z masky trochu steká roztok, odporúčam ju buď ešte v obale trošku "vyžmýkať" alebo mať pri sebe (ako ja) papierovú vreckovku a kvapky si len utrieť.

Má veľmi príjemnú vôňu, nie je rušivá, ale taká harmonizujúca a po chvíli si ju prestanete uvedomovať. Po zložení masky sa odporúča jej zvyšky odstrániť vodou. A výsledok je viditeľný hneď : čierne bodky sú preč, póry sú čisté a môžu dýchať, pleť je úplne hladká na dotyk a pôsobí žiarivo, zdravo. Červené fliačiky pri vyrážkach  boli menej výrazné, zápal sa  stiahol. Čelo som si natrela olejom a ráno som miesto vyrážky videla len červenú bodku, malú chrastičku, ktorá pri rannom umývaní odpadla. Kúpila som si jednu masku, ale kamarátka robila teraz objednávku a vzala mi ďalšie, aby som sa mohla zbaviť aj ďalších drobných nedostatkov :)

Na internete kúpite masky za 2,6 eur.

Máte radi gázové masky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. skoda tych troch poslednych ingrediencii, inak by sa mi hodila :/ ale je to jedna z veci, ktore na tvojom blogu milujem, vzdy pises kompletne zlozenie :) L.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, škoda toho parabénu a parfumu, ale inak veľmi dobrý výrobok. Ďakujem ;) Aj nájdem zloženie, prípadne sa mi ho podarí odfotiť, hodím ho sem :)

      Odstrániť
    2. oxid titanicity asi tiez nebude bohvieco...ale mam ho napriklad aj v liekoch, ktore musim brat a som z toho dost nestastna...aspon v kozmetike si chcem trvat na tom, ze vsetko musi byt ciste, prirodne, najlepsie samozrejme bio a tak :)

      Odstrániť
    3. Rozumiem :) Ja už väčšinou kupujem len prírodnú kozmetiku, ale maminka aj sestra majú rady aj L´Oreal či Garnier, takže u nás doma sa nájde rôznorodá zmes :) Ale tiež sa snažím používať čo najviac biokozmetiky, a rozdiely vidno okamžite :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe