Saloos - Sladký spánok Roll-on

13:45

Poznám také dni, ktoré som tak unavená, že nevládzem už nič urobiť. Keď si večer ľahnem do postele, pozerám do plafóna, rátam ovečky. Tak som sa opýtala jednej doktorky, prečo to tak je a ona mi celkom prosto povedala, že niekedy je telo také unavené alebo vystresované, že nedokáže zaspať. Povedala mi,že riešením je tabletka na spanie. Ale prečo sa zbytočne dopovať tabletkami, ktoré úplne otupia zmysly a zaspím aj postojačky (teda tak pôsobila tabletka na spanie na mňa), keď sú tu iné, jednoduchšie riešenia? :)

Sladký spánok - Roll-on

Na aplikáciu slúži guľôčka

Saloos - Sladký spánok Roll-on 

Levanduľa sa odjakživa používala pre lepší a zdravší spánok. Zmierňuje poruchy spánku a navodzuje zdravý spánok, účinkuje proti nervozite, zlepšuje náladu, zmierňuje napätie svalov, spomaľuje starnutie a podporuje proces regenerácie, pomáha pri bolestiach hlavy. Levanduľu možno využívať sušenú, jednoducho ju vložte pod vankúš alebo si zakúpte už hotový levanduľový vankúš.

Siahla som po levanduľovom roll on-e od Saloosu, no dnes mám pod vankúšom aj sušenú levanduľu. Roll je malá, sklená fľaštička, ktorej objem je 9 ml, šraubuje sa a je zakončená guľôčkou, ktorou si aplikujete trochu tekutiny na pulzujúce body, zápästie a krk (niekde odporúčajú aj na spánky, ale ja si ho na tvár neaplikujem) a jemne rozotriete, pričom neustále okolo seba cítite levanduľu.

Vôňa je veľmi jemná, nevtieravá, upokojujúca, keďže sa nanáša na pulzujúce body, cítiť ju veľmi dlho. Rýchlejšie navodzuje spánok, ktorý je pokojnejší, nezobudíte sa na každé šuchotanie a ráno sa zobudíte oddýchnutejší a sviežejší. Keď som zistila, že zaberá, kúpila som ho aj môjmu ocinovi, ktorý veľmi zle spával,  najmä v čase splnu a tiež si pochvaľoval, že spí lepšie, i keď nie vždy. Myslím si, že ak je príčina nespavosti niekde inde ako v strese či veľkej únave, je otázne, či by zabral tak, ako u mňa, ale rozhodne to za pokus stojí, pretože levanduľa pôsobí veľmi upokojujúco a dá sa skombinovať aj s ďalšími babskými receptmi na lepší spánok :)

Plusy:
  • malé, praktické balenie
  • ľahká a rýchla aplikácia
  • príjemná, upokojujúca vôňa
  • urýchľuje zaspávanie, zlepšuje spánok, upokojuje
Mínusy:
  • ak má človek dlhodobé problémy si spánkom, ktoré pramenia zo stresu, choroby, nadmernej psychickej záťaže, nemusí zabrať. Mne pomohol veľmi, mám ho pri posteli spolu s vrecúškom levandule a horšie spávam len pri splne. Niektorí ľudia v mojom okolí síce potvrdili, že vôňa je príjemná a upokojujúca, ale ľahšie po jeho použití nezaspali
Nejdem nikoho presviedčať o tom, že ak si kúpi tento roll on, určite ľahko zaspí (ako ja :)). Ako aromaterapia je však vynikajúci a ja naň nedám dopustiť, doma máme tretie balenie.
Na naureus.sk ho kúpite za 3,47 eur.


Mali ste niektorý roll on od Saloos? 



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe