Nivea - Upokojujúca čistiaca pleťová pena Aqua Effect

19:03

Pred pár týždňami som sa dala do upratovania skríň, kde si odkladám aj kozmetiku, ktorú ešte nemám otvorenú (väčšinou z akcií 1+1 zadarmo, 2+1 zadarmo,darčeky k nákupu a podobne), lebo som mala pocit, že už je tam obrovský chaos (áno, bol tam).V drogérii už nakupujem minimálne, preto som pri pohľade na čistiacu penu od Nivey vedela, že tam pravdepodobne odpočíva dlhšiu dobu a tak som ju konečne otvorila. Spomenula som si, že som ju kupovala niekedy v čase, keď sa na ňu objavili reklamy a tak som si ju kúpila (ešteže už takmer nesledujem televízor).

Nivea - Upokojujúca čistiaca pleťová pena Aqua Effect

Upokojujúca čistiaca pleťová pena Aqua Effect

Nivea
Po jednom stlačení získate toľkoto peny

Nivea - Upokojujúca čistiaca pleťová pena Aqua Effect 

Pena má 150 ml, je v plastovom obale s pumpičkou. Keď sa pozriete na obsah, uvidíte vodu, no v okamihu, ako stlačíte pumpičku, sa premení na bohatú penu. Má veľmi jemnú, bližšie nešpecifikovanú vôňu, nepripomína  mi nič, ale je príjemná, sladká. Neobsahuje alkohol, preto po nanesení na pleť neštípe. Slúži na čistenie pleti, ja ju používam aj ja odličovanie make upu, pleť pekne odlíči a jemne ju čistí a osviežuje.

Problém nastáva po jej použití. Kým ju mám na pleti, neštípe, neprekáža mi, v očiach trochu štípe, treba byť opatrní, aby sa tam nedostala. Po  zmytí ale cítim neskutočne napnutú pleť! Je to veľmi nepríjemný pocit a to je aj dôvod, prečo som si ju nechala na odlíčenie. Po ňom ešte čistím pleť čistiacim gélom a pleťovou vodou, preto si napnutú pleť neuvedomím. Keď som použila len túto penu, pocit napnutia mi veľmi prekážal a musela som si naniesť hrubšiu vrstvu pleťového krému. 

Plusy:
  • praktické balenie s pumpičkou, plastový obal nie je ťažký
  • príjemná vôňa
  • šetrné odstránenie make upu, pleť je čistejšia, jasnejšia
Mínusy:
  • po použití cítim, že pleť je veľmi napnutá. Pocit pnutia zmizne len po nanesení hrubšej vrstvy krému, prípadne po umytí pleti iným výrobkom
Tento výrobok by som si už druhý raz nekúpila. Doma som však našla aj jej sestru, čistiacu penu pre normálnu až zmiešanú pleť, tá mi bude možno vyhovovať viac.

Cena čistiacej peny sa pohybuje okolo 5 eur.

Skúsili ste túto penu? Mali ste podobné skúsenosti?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe