Akamuti - citrusové maslo na pery

16:02

V tomto príspevku vám predstavím úplnú lahôdku! O tom, že balzamy na pery zbožňujem, som písala už vo viacerých príspevkoch. Aj o tom, že som miesto vysúvacích balzamov začala preferovať balzamy v rôznych dózičkách. Aj o tom, že milujem, keď krásne vonia a dokonale chutí :) Aj o tom, že najspokojnejšia som vtedy, keď viem, že som si kúpila výrobok, ktorý spĺňa všetko,  čo sľúbi. A všetko toto spĺňa maslo na pery od Akamuti :)








Zloženie: olej zo sladkých mandlí Almond Oil (Prunus dulcis), bio olivový olej (Olea europa), bio včelí vosk (Cera alba), bio kakaové maslo (Theobroma cacao), Wildcrafted Fairly Traded olej z červenej palmy z voľného zberu zakúpený prostredníctvom Fair Trade (Elaeis guineensis), éterický olej Červená mandarínka (Citrus reticulata), bio éterický olej Sladký pomaranč (Citrus aurantium), éterický olej Myrha(Commiphora molmol)."

Akamuti - citrusové maslo na pery

Tento balzam sa skrátka nedá nezbožňovať, úžasné je na ňom všetko! Obal je sklený a šraubuje sa, príde mi neskutočne zlatý, ako zaváraninový pohár plný lekváru :) Balzam má  15 ml, je teda o niečo väčší ako mnohé podobne balené balzamy. Keď ho otvoríte, ovanie vás nádherná, citrusová vôňa, mne najskôr pripomína pomaranč, čerstvý, sladký pomaranč :) Aj po nanesení na pery chutí príjemne, pomarančovo.

Jeho konzistencia je ako maslo, ktoré sa ľahko kĺže po perách. Na jedno použitie stačí len málinko balzamu, dobre sa rozotiera. Ďalší dôvod, pre ktorý ho zbožňujem, je jeho prírodné zloženie, mám istotu, že sa  mi do tela nedostáva žiadna zbytočná chémia. Hydratuje pery, ak aj máte suché šupinky a popraskané pery, pár hodín po prvej aplikácii balzamu už tento problém nie je, pery sú vyživené, omnoho jemnejšie a šupinky zmiznú. Používala som ho aj na kútiky, ktoré sa mi na jeseň spravili, spolu s vitamínom B a týmto balzamom som sa ich za krátky čas zbavila. Mám ho položený na poličke a obdivujem nielen jeho  balenia, ale aj to, že mi dokáže zlepšiť deň už len svojou vôňou :)

15 ml balzamu stojí okolo 5,5 eur :)

Skúsili ste už niekedy maslo na pery? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Taktiež som závislá na balzamoch, ale o tomto som ešte nepočula. Veľmi ma zaujala príchuť keďže pre mňa všetko citrusové je dokonalé, a taktiež sa mi veľmi páči aj sklenené balenie :-) určite si takýto balzam zaobstarám! :-)

    Na mojom blogu práve prebieha súťaž http://bar-bor-ka.blogspot.sk/2013/11/sutaz.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ešte majú medový, keď tento miniem, asi si ho zaobstarám, je skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som blázon do balzamov, mám ich asi 30.. možno aj viac :) Tento určite vyskúšam. Dakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Deniska, ani mi nehovor, ja mám plnú krabičku balzamov na pery a keby sa ma niekto opýta,ktorý je najlepší, asi by som si ani vybrať nevedela :)

      Odstrániť
  4. Vybrať by som si určite nevedela ani ja :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe