ELF - Studio Krémové očné linky

14:35

Vybrať si očnú linku dnes nie je problém, veď už asi každá značka dekoratívnej kozmetiky ponúka tisíce odtieňov tekutých či krémových očných liniek. Umením je ale vybrať si takú, s ktorou sa vám naozaj bude dobre pracovať a ešte budete spokojné aj s jej kvalitami. Keďže z ELF -u som mala viaceré očné tiene, povedala som si, že skúsim aj očnú linku.

Studio Krémové očné linky



Linky majú 4,7 g

K linke je pribalený štetček

Čierna linka 

Hnedá linka

ELF - Studio Krémové očné linky

V ponuke je celkovo 8 odtieňov, ja som si vybrala čiernu,lebo sa tá sa hodí ku všetkému a hnedú,lebo doma mám nespočetne veľa hnedých tieňov. Balenie je veľmi pekné, priesvitné, takže hneď vidíte, akej farby linka je. Je k nej pribalený aj malý aplikátor, s ktorým sa nepracuje zle. Obal síce pôsobí ako sklený, ale je pevný, odoláva aj pádu na kachličky :)

Farba je sýta, bohato pigmentovaná, s čiernou som naozaj veľmi spokojná, lebo je čiernočierna a pekná, výrazná. Hnedá nie je veľmi tmavá, no k hnedým tieňom je tak akurát, aj tak ju používam len veľmi zriedka,pretože na čiernu nedám dopustiť. Výdrž linky je tiež obdivuhodná, ako sa ráno nalíčite, presne tak isto sa večer odlíčite, neotláča sa, vydrží na očiach celý deň bez zmeny a odlíčiť ju chce naozaj čas a trpezlivosť. Ale to mám na linke rada, keď sa cez deň nemusím zamýšľať nad tým, či je všetko tak, ako má. Linky mám otvorené niečo okolo pol roka. Sú viditeľne suchšie a tvrdšie, ale stále sa s nimi dá nalíčiť.

Plusy:
  • pekné balenie, pribalený je malý aplikátor
  • sýta, výrazná farba
  • vynikajúca výdrž, bežne linku mávam bez zmeny na očiach 12 a viac hodín
  • 4-5 mesiacov som mala linku otvorenú bez toho, by začala schnúť ( toto ale závidí od viacerých faktorov: teploty, vlhkosti v izbe či kúpeľni, prípadne či vám na výrobok niekedy svieti slnko a podobne)
Mínusy:
  • keď trochu uschne, pri snahe naniesť ju na štetec sa drobí, menšie hrudky môžu zo štetca opadať na tvár. Vtedy to spravím tak, že na štetec nanesiem trochu farby a zboku ho otriem o vnútornú stranu obalu, aby opadali drobné kúsky linky. 
Celkovo hodnotím linku ako kvalitný výrobok, ktorý by som si určite kúpila zas.

Linka stojí na elf-kozmetika.eu 4,5  eur.

Máte svoju obľúbenú očnú linku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe