SYX - Jahodová peelingová maska

20:15

Jahody patria k môjmu najobľúbenejšiemu ovociu. V okamihu, sa ako sa v záhrade objavia prvé zelené jahôdky, chodím denne kontrolovať, či náhodou nejaká nie je zrelá :) A aby som mala jahodový pôžitok počas celého roka, v našej komore sa nachádza ako jahodový džem, tak i jahodový kompót. No ale čo jahody a kozmetika? Pleťová maska od SYX ma presvedčila, že je to dokonalá kombinácia :)

SYX jahodová peelingová maska



Maska má 10 ml

O maske si môžete prečítať:

     "Maska jemne odstraňuje odumreté bunky, pomáha čistiť póry. Obsahuje jahodové extrakty a semienka  na odstránenie nečistôt. Masku nanášajte na čistú a suchú tvár, vyhnite sa okoliu očí  a nechajte pôsobiť 20 minút. Potom zmyte vodou."

Toto je moja tretia maska od značky SYX a predchádzajúce dve boli božské. Nepochybovala som o tom, že aj táto ma milo prekvapí :) Maska je na jedno použitie, má 10 ml. Je to postačujúce množstvo na jedno použitie. Keď som masku otvorila, mala som sto chutí ju zjesť. Voňala ako sladký, smotanový jahodový jogurt, výrazná jahodová vôňa mi pripomenula leto. Klobúk dolu, rozhodne to nevoňalo ako kozmetický výrobok, ale ako sladký, jahodový dezert. Maska je peelingová, obsahuje drobné peelingové čiastočky, ktoré pri krúživých pohyboch pri nanášaní jemne odstraňujú odumreté bunky. Masku nanášam na vyčistenú pleť, nechám pôsobiť 20 minút a zmyjem. Prvý raz som sa pozabudla a masku som mala na tvári takmer pol hodinu a zmyť ju bol priam heroický výkon :) Druhý raz som si ju nechala presne 20 minút a šla o niečo ľahšie dolu. Výsledok bol, že wau : čierne bodky zmizli (len na nose niekoľko odolalo, čo už), póry boli čisté, pleť žiarivá, jemné linky úplne vyhladené a zapálené miesta okolo vyrážok sa stiahli. 
Plusy:
  • vôňa! Lahodná, sladká vôňa jahôd,ktorá nepôsobí umelo
  • výsledok je viditeľný hneď po zmytí. Pleť je čistá, žiarivá, pôsobí zdravo a sviežo, linky sú úplne vyhladené a pleť je hydratovaná
  • neštípe na rankách, k pleti je veľmi jemná
Mínusy:
  • ide trochu ťažšie dolu, ale s hubkou to ide ľahšie a rýchlejšie

Masku kúpite v Marionnaud za 2 eurá. Už som ich mala doma asi 10 a výsledkom je vždy krásna, čistá a hydratovaná pleť.

Máte svoju obľúbenú SYX masku? :) 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe