Fa a vôňa romantiky :)

18:22

Pár týždňov dozadu prebiehala na Facebooku súťaž o testovacie balíky Fa Romantic moments. Tak som sa zapojila a priznám sa,že  viac som na to popri všetkých povinnostiach nemyslela. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď mi poštárka doniesla krabičku a ja som ani len netušila, čo je v nej. Keď som ju otvorila, našla som v nej sprchový gél a dezodorant a v tej chvíli mi to docvaklo: Ja som vyhrala! Tak som sa potešila, že mi do zbierky pribudlo zasa niečo krásne voňavé a dala som sa do skúšania :)



Sprchový krém Magic Moments

Pravdou je, že z tohto sprchového krému už ubudla asi tretina, lebo moja mamina a sestra z neho boli, a samozrejme aj sú, unesené :) Už plastový obal pôsobí veľmi nežne, ale keď si k nemu privoniate, pochopíte, prečo sa volá tak, ako sa volá. Je to veľmi nežná, kvetinová vôňa, nevtieravá, ktorá má povzbudzujúce účinky. Sprchový krém nevytvára nejakú bohatú penu, skôr taký jemný biely povlak, ktorý zahalí pokožku do príjemnej kvetinovej vône a krásne ju prevonia. Zanecháva ju hodvábne jemnú na dotyk, pokožka je hydratovaná  a vy sa cítite odpočinuto a sviežo :)

Plusy:
  • pekný obal (nie je to pri hodnotení podstatné, ale poteší :))
  • krásna kvetinová vôňa
  • pokožka je po jeho použití hodvábne jemná a voňavá, ja mám lepšiu náladu


Mínusy:
  • myslím si, že pri sprchovom géle sa mínusy hľadajú ťažko, alebo človeku sadne ako uliaty, alebo si povie, že toto už nikdy viac. No a tento mi skrátka sadol :)





Dezodorant Magic Moments

Dezodoranty mám oveľa radšej ako roll ony, preto ma tento sprej potešil. Je to 150 ml dezodorant, ktorý má rovnako ako sprchový gél obal s ružičkou. Má príjemnú, sviežu vôňu, ktorá vôbec nie je prehnane sladká, i keď je kvetinová. Odporúča sa nastriekať na pokožku z minimálne 15 cm vzdialenosti. I keď je k pokožke jemný, neodporúčam ho aplikovať na poranenú, citlivú či oholenú pokožku.

Veľmi pozitívne hodnotím, že po nastriekaní na pokožku nevytvára biele fľaky a tak nezašpiní ani odev. Ak sa spotíte, nevytvára ani škvrny v podpazuší. Jedinou výčitkou je, že 48 hodín nevydrží. Deň áno, ale keď som sa naobliekala ako cibuľa a vyšla von, spotila som sa  a potrebovala som ho aj v priebehu dňa použiť ešte raz. No keď sa nič podobné nevyskytlo, cítila som sa s ním sviežo celý deň. 

Plusy:

  • krásna, svieža vôňa
  • nezanecháva na oblečení biele fľaky
  • k pokožke je jemný
  • ak sa nevyskytnú nepriaznivé podmienky, celý deň sa s ním cítite sviežo :)
Mínusy:
  • 48 hodinová ochrana znie veľmi, veľmi lákavo, ale nevydrží toľko, hlavne ak sa človek ocitne v prostredí, kde je teplejšie a viac sa spotí (teraz prekúrené miestnosti, v lete horúčavy, pri cvičení), ho treba aplikovať ešte raz. Nevadí, aj tak sa večer osprchujem a ráno po ňom siahnem opätovne :) 
Oba výrobky ma potešili, ich vôňa je naozaj romantická a dokáže zmeniť náladu k lepšiemu. A keď vidím, ako rýchlo sa v našej kúpeľni míňa, som si istá, že podobne zmýšľajú aj mamina a sestra.

Cena sprchového gélu je 2,29 eur a cena dezodorantu je 2,65 eur.

Vyhovujú vám romantické vône? :)




You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. aj ja som ich chcela strasne vyskusat ale nemam 18 skoda :((

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaaaj, len sa teš, že ešte nemáš 18 :) Lebo potom starneme akosi oveľa rýchlejšie ;)

      Odstrániť
  2. aj mne prisiel balicek, a sprchac bol minuty behom par dni :D sprej este mam, spokojnost

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som dnes pozerala, že gélu je menej ako polovica :D a sprej si tiež chválim, lebo krásne vonia a nerobí fľaky

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe