Jannine - Olej proti celulitíde

13:49

Spomínate si na hydratačný a revitalizačný olej od Jannine? (prečítať si o ňom môžete TU). Už som ho takmer minula, pretože na môj atopický ekzém to bol doposiaľ jeden z najlepších výrobkov, aké som mala (druhý je krém z lekárne). Veľmi som sa tešila aj na olej proti celulitíde, ktorý sa mi dostal do rúk, pretože som dúfala, že po jeho použití bude moja pokožka hladká, pevná a s radosťou sa pozriem do zrkadla :)

Oleje Jannine



Olej má 100 ml

Používať by sa mal 1 - 2 razy denne


Jannine - Olej proti celulitíde

Keď sa mi dostal olej do rúk, vďaka tvrdšej životospráve (oproti minulým rokom), som videla celulitídu len pri tlakovom teste. Myslela som si, že lepšie to už nemôže byť, že keď ju raz mám, tak už ju budem mať vždy. A potom som dostala tento olej.  Nebola som skeptická, veď revitalizačný olej mi nesmierne pomohol. Minula som jedno balenie a prešla dom na druhé, čo ma viedlo k tomu, aby som sa s vami podelila o úžasné, viditeľné výsledky. 
Oleje Jannine sú balené v 100 ml sklených tmavých fľašiach, aby sa olej chránil pred svetlom. Má príjemnú, škoricovú vôňu, ktorá je len veľmi jemná a takmer ju pri nanášaní necítite. Škorica vašu pokožku jemne zohrieva (tento proces nie je cítiť, možno pri prvých použitiach) a tým sa prekrvuje. Používala som ho po horúcej sprche (ak som mala čas, striedala som ju so studenou vodou) a po krátkej masáži.

Na dne fľaštičky je usadená škorica, vždy som ním trošku potrepala. Olej som v malom množstve naniesla na navlhčenú pokožku, netreba ho veľa. Treba mu dať pár minút,aby sa vstrebal do pokožky a potom sa môžete pokojne obliecť, nezašpiníte sa. Asi v prvej polovici prvého balenia som si všimla, že pokožka je pevná, vypnutá a príznaky celulitídy sú viditeľné len pri silnom ( takom, že si poviete au) stlačení. Po minutí prvého balenia vidím celulitídu len na jednom mieste, na zadku zmizla takmer úplne.

Začala som používať druhé balenie, lebo sa odporúča používať do úplného odstránenia celulitídy. To ale neznamená, že potom nič netreba robiť! To vôbec nie. Dosiahnutý výsledok treba udržiavať, aby sa pomarančová pokožka nevrátila. Niekedy, keď som mala viac času, som olej použila aj ráno, ale teraz mi celkom stačí používať ho raz denne, teda večer, pred spaním.

Skúsila som ho použiť aj formou zábalu. Natrela som si postihnuté miesta olejom, zabalila som ich na 30 minút do fólie (kúpila som ju na internete, ale myslím, že sa dá zohnať aj v niektorých obchodoch s kozmetickými pomôckami) a zakryla som sa, aby som získala čo najviac tepla. Po odstránení bola pokožka viditeľne pevnejšia, hladšia a krajšia. 

Nemyslím si, že nejaký výrobok urobí zázraky sám, že stačí používať len olej či krém a celulitída bude preč. Ak sa však posnažíte, spojíte zdravý spôsob života s prírodnou kozmetikou, môžete mať zdravú a krásnu pokožku. A ten pohľad do zrkadla, ten je na nezaplatenie :)

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • je to prírodná kozmetika, žiadna zbytočná chémia
  • k pokožke je jemný, ani v rankách neštípe
  • pomerne rýchlo vsiakne do pokožky
  • viditeľné zlepšenie už v priebehu 2 týždňov, postupné odstraňovanie celulitídy, po jednom balení ju vidno len pri silnom tlakovom teste
Mínusy:

  • keď som mala olej na dne, stalo sa mi,že sa mi na pokožku dostalo spolu  s ním veľa škorice. Nebol to veľký problém, nepálilo to, nebolelo to, len to zafarbilo pokožku. Problém som vyriešila tak, že po uschnutí oleja som si po pokožke prešla papierovou vreckovkou, škorica sa na ňu nalepila a nemusela som sa báť, že budem mať škoricové pyžamo :)
Olej budete môcť kúpiť na jannine.sk. Cena za 100 ml oleja je 9,9 eur.

Aký výrobok proti celulitíde preferujete? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. mne sa mega páči teraz hristina prírodný anticelulitídny olej s ananásom tak dúfam, že to dáme dokopy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hristinu obľubujem, tak verím, že sa k tomu oleju dostanem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe