Saloos - Bio karité - Balzam na nechty

20:46

Zdravé a krásne nechty sú skvelou vizitkou tak žien, ako i mužov. Starať sa o ne však nie je dôležité len preto, aby krásne vyzerali, ale aj preto, že z maličkého záderu sa môže stať hnisajúca rana a z naštiepeného nechtu sa môže pokojne odlomiť aj polovica, čo opäť vedie len k bolesti. Pred pár mesiacmi som mala nechty tak slabé, že aj pri menšom náraze sa mi lámali a nechávali po sebe krvavé ranky. Preto som hľadala niečo, čo by mi pomohlo nechtom dodať všetko to, čo potrebujú a zároveň hydratovať nechtovú kožtičku, aby som sa vyhla záderom. A Saloos mi dal presne to, čo som hľadala, na naureus.sk som našla balzam na nechty.


Balzam má hustú konzistenciu

Saloos - Bio karité - Balzam na nechty


Od Saloosu má doma niekoľko rôznych výrobkov a ešte som sa nestretla s takým, s ktorým by som nebola spokojná. Preto som neváhala a kúpila som si tento balzam. Je v plastovom obale, ktorý sa šraubuje. Je to maličká nádobka, ktorú bez problémov možno nosiť aj v kabelke. Má krásnu vôňu! Vždy, keď ho ovoniam, mám pocit, akoby som sa ocitla niekde v prírode na lúke a cítila vôňu kvetov okolo seba. Balzam je veľmi hustý a tvrdý, ale pri kontakte s pokožkou mäkne a ľahko sa rozotiera. Vsiakne sa pomerne rýchlo a nezanecháva mastný pocit. 

Používam ho večer, pred tým, ako idem spať, väčšinou si nakrémujem ruky, chvíľu počkám a potom nanesiem na nechtovú kožtičku a necht krém a krúživými pohybmi rozotieram :) Výsledky sú badateľné už po niekoľkých použitiach. Nechtová kožtička je hydratovaná okamžite, takže riziko záderov sa znižuje. Nechty pomaly začnú pevnieť, menej sa lámu, všimla som si, že mi sa mi na nechtoch prestali tvoriť také drobné fliačiky, celkovo pôsobia zdravo a nie sú krehké. A používanie balzamu je ešte aj zábava :)

Na Naureus ho kúpite za 4,51 eur:)

Ako sa o svoje nechty staráte vy? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Myslím si, že ak by si si ho kúpila, neoľutuješ :) V zime výborne vyživú nechtovú kožtičku a nechty sa mi menej lámu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe