Garnier Mineral a svieži pocit počas celého dňa

21:15

Ja sa večne niekam ponáhľam. Chcem toho stihnúť čo najviac, aj diplomovku písať, aj blogu sa venovať, aj medzi ľuďmi sa motať, prípadne sa len tak bez cieľa túlať uličkami a parkom :) Fyzická aktivita, teplo, stres a pot - hrozná predstava!  Človek si možno povie, čo, je to len  pot. Ale ruku na srdce, kto z nás má radosť z toho, keď sa zrazu cíti spotený? Pre mňa je to veľmi nepríjemné a tak hľadám výrobok, ktorý bojuje s potom, nevznikajú po ňom spotené mapy v podpazuší ani žiadne ďalšie fľaky, je citlivý k pokožke a príjemne vonia. Garnier mineral antiperspiranty mám doma už dlhšiu dobu, myslím, že ešte niekedy pred letom sme ich s maminou kupovali, a bola som veľmi milo prekvapená, že spĺňajú všetky uvedené kritériá.



Sprej sa dá zaistiť

Garnier mineral clean sensation sprej

Sprej som si kupovala v DM - drogérii, myslím, že som naň mala zľavový kupón a chcela som skúsiť niečo nové :) Nestáva sa mi, že by som si nejaký dezodorant kúpila dva a viackrát, preto som sa obzrela po niečom novom. A neľutujem. Sprej má 150 ml, nemá vrchnáčik, preto oceňujem poistku, ktorou sa akoby zamkne a nedá sa stlačiť. Najmä pri cestovaní a večnom natriasaní v kabelke je to výhoda. 

Odporúča sa aplikovať z asi 15 cm vzdialenosti na zdravú, neporanenú pokožku. S tým, samozrejme súhlasím. Je lepšie sa vyhnúť zbytočnému podráždeniu oholenej pokožky. Nezanecháva na pokožke biely povlak, ktorý sa potom ľahko dostane aj na oblečenie a tých škvŕn sa ťažko zbavuje. Veľmi príjemne vonia, zvykla som si naň. Výdrž 48 hodín som nepostrehla, v lete som ho musela cez deň použiť aj dvakrát, ale to mi nijako neprekáža, myslím, že som ešte nenašla antiperspirant, ktorý by pri akejkoľvek záťaži naozaj vydržal tak dlho. Deň ešte áno, ale dva? Nie. Nevadí. Do mojich maxi kabeliek sa toho vmestí dosť :) Podstatné je, že sa menej potím a škvrny od potu nie sú.

Kúpite ho v kamenných drogériách i v eshopoch, cena sa pohybuje rôzne, od 2 do 3 eur.

Roll on, u nás doma volaný gulička :)


Minerálny dezodorant od Garnier

Tento výrobok som si kúpila omylom (áno, dá sa to, som toho dôkazom). Chcela som nejaký tuhý dezodorant, pretože roll on nemám rada, mne to príde také lepkavé. No, skrátka som siahla na zlý regál a zistila som to až doma. Vyhodiť by som to nevyhodila, tak mi neostalo nič iné ako ho používať. A tak som sa naučila mať rada aj roll on :)

príjemnú, nevtieravú vôňu, ktorá nie je výrazná a teda nie je ani rušivá. Po nanesení pomerne rýchlo uschne, vždy sa pre istotu obliekam až po nejakej chvíli, aby som si na oblečení nevytvorila fľaky. Spoľahlivo bojuje s potením, zdá sa mi, že vonia o niečo dlhšie ako sprej, tu by som skorej súhlasila so 48 hodinovou ochranou. Každopádne, večer ho aj tak osprchujem a ráno opäť použijem, ale vydrží dlhšie ako sprej. Veľkosťou sa hodí do kabelky asi lepšie ako sprej, ale to už závisí od vášho gusta :)
Kúpite ho v kamenných drogériách i na internete, cena sa pohybuje okolo 3 eur.

Máte radšej roll on alebo sprej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe