Mineral Beauty System - Morská soľ do kúpeľa s vôňou citrónovej trávy

15:29

Priznávam - úplne som sa zbláznila do solí do kúpeľa!  V jednej z ich krabičiek krásy som mala najskôr vzorku a neskôr 250 gramové balenie soli, ktoré som skúsila - a zistila som, že je to niečo úžasné! Soľ do kúpeľa je malý zázrak a aspoň raz do týždňa sa snažím spraviť si pohodový večer, kedy si nasypem do vane soľ a pokojne a hlavne spokojne odpočívam. Soľ má priaznivé účinky nielen na telo, ale aj na ducha, lebo všade okolo mňa sa šíri príjemná vôňa, ktorá upokojuje a harmonizuje. Naposledy som skúsila morskú soľ s vôňou citrónovej trávy :)

Mineral Beauty System - Morská soľ do kúpeľa  s vôňou citrónovej trávy

 Morská soľ do kúpeľa  s vôňou citrónovej trávy

Mineral Beauty System - Morská soľ do kúpeľa  s vôňou citrónovej trávy


Soľ do kúpeľa oceňujem najmä vtedy, keď som už veľmi unavená. Posledné dni mám dosť veľké ťažkosti so spánkom, dlho do noci pozerám na plafón, lebo nemôžem spať a potom len driemem, akýkoľvek zvuk ma zobudí. No, a ráno vyzerám ako múmia. Tak som si povedala, že skúsim relaxovať a zbaviť sa stresu, že možno potom budem spať lepšie. A hlavne, oveľa viac ako dve-tri hodiny (fakt to nie je sranda každú chvíľu sa dívať na hodiny a uvedomovať si, ako pomaly ten čas plynie).

V jeden večer som si napustila vaňu horúcou vodou a vysypala som tam necelú polovicu môjho polkilového balenia. Soľ sa pomaličky rozpúšťala, pričom farbila vodu na žlto (iba vodu, vaňa ostala čistá :)) a vzduchom sa šírila jemná, príjemná citrusová vôňa. Podľa pokynov som ležala vo vode asi 20 minút, nepoužívala som ani šampón, ani sprchový gél. Soľ blahodárne pôsobila na pokožku, po osušení bola hydratovaná a príjemne hladká na dotyk, nepoužila som ani telové maslo, až na druhý deň.

Na atopický ekzém je soľ malým zázrakom, stačí si trošku poležať vo vode a pokožka je vyživená, suché miesta sa zmenšujú a hlavne, nesvrbia! A človek si úžasne oddýchne a načerpá pozitívnu energiu, vyčistí si hlavu a na chvíľu zahodí všetky starosti. A čuduj sa svetu, po tomto kúpeli som spala takmer celú noc a dokonca sa mi aj konečne snívalo niečo, čo som si pamätala :) Darmo, na náš spánok vplýva veľa faktorov a stres je jedným z najhorších nepriateľov.

500 gramové balenie kúpite na Biobeauty za 2,99 eur :)

Máte obľúbenú vôňu soli  do kúpeľa? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe