TianDe - Čistiaca náplasť na nos Bambusové uhlie

17:02

Poradiť si s čiernymi bodkami na nose ľahké nie je. Dobre viem, o čom píšem, lebo s nimi zápasím odkedy sa pamätám :) Boli chvíle, kedy som sa len rezignovane dívala do zrkadla a premýšľala, prečo ich neviem odstrániť. Ani pravidelné čistenie ich tvorbe nezabráni úplne, veľkú úlohu zohráva kvalitná maska, ktorá naozaj dokáže menšie zázraky. No sú aj iné spôsoby, ako pleť pekne vyčistiť. Naozaj náplasti na nos, čelo či bradu fungujú?



Návod na použitie

Vonkajšia strana

Touto stranou prikladáte náplasť na tvár

TianDe - Čistiaca náplasť na nos Bambusové uhlie

Pravdou je, že k podobným náplastiam som sa dlho predlho stavala skepticky. Neverila som, že by to naozaj mohlo fungovať a vďaka nejakej náplasti by som sa zbavila čiernych bodiek. Potom som si však čítala rôzne príspevky a diskusie, kde si náplasti dievčatá pochvaľovali  a tak som si povedala, že skúsim aj ja. Mám skúsenosti s inými značkami, ale veľmi som chcela túto od TianDe. A konečne som ju skúsila :)

Náplasť si môžete kúpiť buď jednu, alebo balenie, v ktorom je náplastí 10. Náplasť je nalepená na ochrannej fólii. Ako vidno na poslednej fotografii, je čierno čierna, vďaka čomu vidíte všetky tie drobné nečistoty, ktoré sa dostanú von. Použitie je jednoduché. Opláchnite si tvár, najlepšie teplou vodou, aby sa otvorili póry. Ja si do horúcej vody namočím vatový tampón a chvíľu podržím, aby sa póry naozaj otvorili. Tvár nesušte, náplasť poriadne priľne len na mokrú tvár. Poriadne ju pritlačte, aby sa prichytila a nechajte pôsobiť tých 15 minút.

Na tejto náplasti sa mi veľmi páčilo, že sa náplasť neroztrhla, keď som ju jedným ťahom strhla. Chcela som vám sem dať aj fotku po použití, ale keď som videla všetku tú nečistotu a čierne bodky, rozmyslela som si to :) Nos nie je úplne čistý, to sa mi ešte nikdy nepodarilo, no rozhodne som spokojná! Póry sú čistejšie, pokožka môže dýchať a je krásna matná. Pri pravidelnom používaní sa rozhodne dá docieliť vytúžený čistý nos :)

Na  internete kúpite kus za 1,4 eur, balenie 10 náplastí stojí 12 eur.

Používate čistiace náplasti? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe