Weleda - Brezový olej na celulitídu

20:02

Prípravkov proti celulitíde je dnes ako maku, peelingy, soli, krémy, gély, séra, oleje. Stačí si len vybrať podľa toho, akú konzistenciu preferujete :) Ja som veľmi dlho používala iba krémy, pretože sa rýchlo vstrebali do pokožky, mohla som sa krátko po aplikácii obliecť a nebála som sa, že by som si zašpinila oblečenie. V posledných mesiacoch sa ale mojím novým obľúbencom stal olej. Pleťové i telové oleje sú naozaj malým zázrakom, nedám na ne dopustiť a odporúčam ich aj mojim známym, keď sa na mňa obrátia s prosbou o radu. 










Weleda - Brezový olej na celulitídu

Tento olej som chcela skúsiť už dávnejšie, lebo o Welede som čítala už dlhšiu dobu samé chvály a bola som zvedavá, na jeho účinky. I keď sa mi zdravšou životosprávou a cvičením v spojení s krémami a olejmi podarilo celulitídu výrazne zredukovať, nechcem ju už nikdy viac podceniť a o svoju pokožku sa príkladne starám.

Brezový olej má 100 ml a je v sklenej tmavej fľaši. Oceňujem veľkosť balenia, pretože sa všade vmestí a ľahšie sa uchopí do ruky ako väčšie balenia (nie raz sa mi stalo, že väčšie fľaše sa mi proste vyšmykli z rúk). Veľmi som si obľúbila vôňu výrobku :) Je svieža, vonia prírodou a letom :) Pred používaním oleja si niekedy masážnou hlavicou masírujem problematické partie a potom nanesiem olej.

Za pár minút sa vsiakne do pokožky a rýchlejšie sa vsiakne, ak je pokožka vlhká. Najlepšie je po sprchovaní kožu len jemne osušiť a použiť olej. Po dvoch týždňoch používania som si všimla, že pokožka je pružná a pevná, prejavy celulitídy vidno len pri silnejšom stlačení pokožky. Pokožka je zároveň hydratovaná a hladká na dotyk. Olej som nestíhala používať dvakrát denne, lebo ráno sa ponáhľam a vždy som na seba hrdá, keď sa stihnem namaľovať, hodiť do seba raňajky a odpratať sa do školy, preto som veľmi milo prekvapená rýchlym účinkom oleja.

Ja som sa k oleju dostala vďaka eshopu http://eshop.weleda.sk, kde si ho môžete kúpiť za 17,56 eur.

Používate oleje proti celulitíde? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Súhlasím :) tento olej je úplný zázrak a aj napriek tomu, že ho tie nestíham používať každý deň vidím výsledky. Stačí malá kvapka tam kde treba, preto vydrží dlho ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe