Oriflame - Zmatňujúci kompaktný púder

17:58

Každá z nás chce byť krásna. Zakryť všetky nedokonalosti a ukázať svetu krásnu tvár :) Mnohé z nás trpia rôznymi problémami, máme na tvári pehy, materské znamienka, popraskané červené žilky, vrásky, vyrážky. Ja patrím do tej kategórie, ktorú trápi zmiešaná pleť so sklonom k akné.  Nuž, drobné nedostatky zakryje korektor, make up pleť farebne zjednotí a vyhladí. A čo očakávam od púdru? Aby pleť zmatnil, zafixoval make up a aby som sa aj o pár hodín mohla pozrieť do zrkadla bez toho, aby som sa bála, že sa budem lesknúť ako disko guľa. Keďže som skúsila veľa púdrov, ktoré som kúpila v drogérii a s výsledkom som bola spokojná len málo, rozhodla som sa skúsiť zmatňujúci kompaktný púder No Time for Shine od Oriflame.

Mám svetlejší odtieň 
Púdru chýba zrkadielko 

Oriflame - Zmatňujúci kompaktný púder

Najskôr som váhala, či ho kúpiť alebo nie, ale nakoniec som si povedala, že skúsim a uvidíme, čo sa z neho vykľuje, neraz je lacnejšia kozmetika rovnako kvalitná ako tá drahšia. Takže, púder má 9 gramov a je v dvoch odtieňoch, svetlejšom a tmavšom. Myslím si, že dať len dva odtiene do ponuky je nešťastná voľba, lebo dievčatá s veľmi svetlou pleťou alebo tmavšou pleťou si nevyberú určite.  

Balenie nemá zrkadielko (mne veľmi chýba), je k nemu pribalená labutienka, ale po prvom použití som ju hodila do koša, veľmi zle  sa mi s ňou pracovalo. Nedám dopustiť na kabuki štetce, tie sú najlepšie. Púder sa nepráši, za čo má u mňa plus, pretože neznášam, keď som pri líčení od púdru zašpinená ešte aj na tričku. Môj bledší odtieň má dosť slabú kryciu schopnosť, nanášala som si ho na make up so strednou alebo vysokou krycou schopnosťou, vtedy som bola dosť spokojná. Skôr len tak akoby zjednotí farebný tón pleti. Po nanesení je pleť hodvábne jemná na dotyk, make up sa neotiera a  pleť je krásna, matná. 

S pribúdajúcimi hodinami však pozorujem lesk v T zóne, po asi 6-7 hodinách musím siahnuť po púdri a prepudrovať sa. Používam ho menej, rozhodne nie, keď mám tráviť celý deň v škole, pretože sa líčim o piatej ráno a domov chodím okolo ôsmej, to by som sa musela prepudrovať viackrát a narobila by som tak viac škody ako úžitku. Ak ale idem len niekam na pár hodín von, použijem ho celkom rada. Chýba mi však to zrkadielko, asi by som ho odporučila mladším ročníkom, ktoré  hľadajú lacnejší variant zmatňujúceho púdru ( a nezvyknú stáť na nohách nalíčené 15 hodín :))

Bežná cena je 7 eur, ale ja som ho kupovala za polovicu.

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe