Original Atok - Pleťová voda ylang-ylang

21:11

V poslednej dobe som si zvykla na kozmetiku, ktorá obsahuje olej ylang ylang. Má veľmi príjemnú vôňu a na našu pokožku pôsobí veľmi priaznivo :) Esenciálny olej Ylang Ylang sa vyznačuje príjemnou upokojujúcou, no intenzívnou sladkou kvetinovou vôňou. Je to éterický olej z čerstvých kvetov tropického stromu kanangy vonnej z oblasti indonézskych ostrovov, ktorý sa používa s obľubou aj do parfumov. A ja mám pleťovú vodu :)

Pleťová voda Ylang Ylang

Neobsahuje alkohol

Takto vyzerá zdravá kozmetika

Original Atok - Pleťová voda ylang-ylang


Túto pleťovú vodu som si kupovala spolu s peelingom s morskými riasami, keď sa mi minula moja krásna, jazmínová voda. Vďaka nej som si Original Atok obľúbila a tak som sa tešila na ďalšie výrobky :) Balenie je plastové, nemá pumpičku na dávkovanie, ale nie je to problém, na vatový tampónik si ju nalejete ľahko. Má 150 ml a neobsahuje alkohol, konzervačné látky ani syntetické farbivá. Veľmi som si obľúbila vôňu. Je taká zvláštna, exotická, nevtieravá a príjemná.

S pleťovou vodou sa dá odličovať, make up odstraňuje hravo, aj tiene, ale na odlíčenie maskary ju nepoužívam, to by som jej musela dať na tampón veľa a nechcem ju takto míňať :) Na zbavenie sa maskary použijem hydrofilný odličovací olej alebo micelárnu vodu :) Radšej ju používam ako posledný krok pri čistení pleti, po peelingu a čistiacom géle, lebo pekne prevonia pokožku :) Upokojuje, čistí a osviežuje, občas ju použijem cez deň, len tak, aby som mala pleť a čistú :) Pleťovú vodu si pochvaľuje aj moja mama, lebo po jej použití má pleť matnú  a sviežu.

150 ml balenie stojí 3 eurá.

Máte svoju obľúbenú vôňu v kozmetike? Ja áno, levanduľu :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe