Famózna značka Joik

19:11

O ruky v zime sa starám o kúsok viac ako inokedy. Aj keby nechcem, musím. Stačí chladnejšie počasie a sú suché, červené a boľavé. Bolí ma teplá voda, bolí ma dotyk. Ak ustúpi studené počasie, ustúpia aj symptómy a zasa je chvíľku dobre. Podstatné je mať po ruke krém na ruky. Doma ich mám niekoľko, v každej izbe, kabelke, bunde. Aj pre Richarda, lebo on len povie, že chce krém a čaká, že na počkanie sa mi objaví v ruke :) Joik ponúka rýchle absorpčné mlieko na ruky, ktoré obsahuje samé dobré veci. A pomôže v zime i hocikedy inokedy.

rýchloabsorpčné mlieko na ruky Joik


 mlieko na ruky Joik

mlieko na ruky
Zloženie:Aqua, Butyrospermum Parkii Fruit Butter, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Glycerin, Aloe Barbadensis Juice, Tricaprylin, Dromaius Novaehollandiae (Emu) Oil, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Parfum, Potassium Sorbate, Benzyl Benzoate*, Hexy Cinnamal*, Cinnamal*, Alpha-Isomethyl Ionone*, Limonene*, Citronellol*, Eugenol*, Cinnamal*, Citral*, Sodium Phytate 
* Přirozeně se vyskytující v silicích

Mlieko obsahuje bambucké maslo, emu olej alebo aloe vera šťavu, vďaka čomu sa stáva ideálnym spoločníkom v boji so suchou pokožkou. Emu olej si u nás doma našiel stále miesto. Nielen ten čistý, ktorý už moja mamina nedá z ruky, ale čoraz viac obľubujeme aj kozmetiku s jeho obsahom. Kúsok od nás, v Krakovanoch, emu chovajú a tak máme kúsok exotiky v podstate za dverami :) Krém/mlieko na ruky má 75 ml a j v jednoduchej plastovej tube. Joik má pekné obaly, ktorý sú jednoduché, ale pútavé. A ak sú tmavé, hneď sa mi zapáčia :) Pôsobia luxusne a je v nich niečo, čo ma k nim priláka. Niekdy len farebným zábleskom, inokedy krásnym písmom

Mlieko mi vonia akoby na etapy. Najprv cítim banány, potom škoricu a nakoniec bylinky. Ľahká vôňa je veľmi príjemná a prevonia aj ruky. Konzistencia je ako redšie pleťové mlieko. Obyčajne ma doma čakajú husté a hutné krémy, tento je ich presným opakom. Je ľahký a úžasne sa vstrebáva do pokožky:) Rýchlo a ľahko, nezanecháva po sebe mastný ani lepkavý pocit. Pokojne ho môžem naniesť kedykoľvek, aj minútu pred odchodom z domu, vsiakne sa a nezanecháva po sebe žiadne stopy. Môžem chytiť oblečenie, knihu, myšku od počítača, na veciach nezostanú mastné odtlačky prstov.

Úžasný je jeho vplyv na moju pokožku. Ak je už červená a popukaná, mnohé krémy jej spôsobia bolesť. Iste, potom pomáhajú, ale krátko po použití pokožka páli, štípe a je červenšia. Rýchlo absorpčné mlieko pokožku absolútne nepodráždi, nezostane červená, nebolí ani nepáli. Naopak, ostáva upokojená a rýchlejšie sa regeneruje. Okrem tohto všetkého má navyše aj vynikajúce hydratačné účinky a zanecháva hodvábne jemné a krásne ruky. Možno ho použiť aj na nohy a v prípade núdze aj na pokožku celého tela. Naozaj neviem, ktorá z jeho vlastností je najúžasnejšia. Viem, že Joik má vynikajúcu kozmetiku, ale stále ma dokáže milo prekvapiť.  

Plusy:
  • pekná plastová tuba 
  • jemne vonia 
  • dobrá ľahká konzistencia 
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného alebo lepkavého pocitu 
  • vynikajúco hydratuje, zjemňuje pokožku, upokojuje ju 
  • možno použiť na pokožku celého tela 
  • nedráždi ju, vhodné aj na veľmi citlivú pokožku 
Mínusy:
  • nenašla som 
Za 9,90 eur nájdete mlieko v eshope Krásna každý den.


Poznáte produkty tejto značky? :)






You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Vypadá skvěle a značka je celkově velmi chválená :-) a podle recenzí chápu i proč :-)

    MOJE VEČERNÍ PÉČE O PLEŤ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som adventný kalendár a bolo tam veľa úúúžasných vecí, vrelo odporúčam :)

      Odstrániť
  2. Suhlasim. Ja mam tiez prirodnu kozmetiku Joik velmi rada. Konkretne tento produkt na ruky ma zaujal tak, ze som ho nakupila ako vianocne darceky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa ani nečudujem, je skvelý :) A ešte aj krásne vyzerá :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe