Citrón a čajovníkový olej v jednej maske

17:55

Kaolínové masky sú vynikajúcim produktom pre mastnú alebo problematickú pleť. Íl dokáže pleť detoxikovať a čistiť bez podráždenia. Urýchľuje tiež hojenie existujúcich vyrážok. Ako mladšia teenagerka na strednej škole som o tom veľa nevedela. Možno by som vtedy dokázala zlepšiť stav akné omnoho skorej a netrápilo by ma celé dlhé roky. Dnes si starostlivo vyberám produkty, ktoré mi majú uľahčiť starostlivosť o pleť   a pomáhajú jej vyzerať zdravo. Pleťové masky od The Soap Shop  ma nadchli svojou farebnosťou a hravosťou. Značku som predtým nepoznala, ale keď na mňa vyskočila na Instagrame. zapáčila sa mi. Maska s citrónom a čajovníkom bola výzva, lebo som si celkom nevedela predstaviť, ako by mohla voňať.

Hlboko čistiaci pleťová maska Tea Tree & Citrón

čistiaci pleťová maska Tea Tree & Citrón

The soap shop

maska Tea Tree & Citrón

 O pleťovej maske lemon a tea tree si môžete prečítať:
      
      "Super čistiaca kaolínové maska s Tea Tree a citrónovými esenciálnymi olejmi. Je ideálny pre problematickú pleť. Tea Tree a citrónový esenciálny olej sú známe pre svoje prírodné antibakteriálne vlastnosti a potlačia zápalové procesy, zároveň pleť upokojí a minimalizuje začervenanie.
Naneste na tvár, vynechajte okolie očí a pier. Oddýchnite si po dobu 10 minút, potom zmyte teplou vodou.
 Obsah: 100 g
Zloženie:
Aqua, kaolín, glycerín, Coco-glukozid, bentonit, Prunus Amygdalus Dulcis (sladkých mandlí) Oil, Butyrospermum parkii (bambucké) maslo, Argania spinosa (Argan) jadrový olejl, Citrus Medica limonum (Lemon) Peel olej, kokosový alkohol, glycerylstearát, Limonén, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) silicou, Helianthus annuus (slnečnica), olej zo semien, dehydrooctová kyselina"



V ponuke boli štyri masky, ale nevedela som si vybrať, ktorú chcem najviac, tak som si kúpila tri :) Ako som spomenula, upútali ma svojou farebnosťou a príjemnou hravosťou, ktorá z nich sršala. Vybrala som si dve čistiace a jednu rozžiarujúcu. Možno som mala vziať aj tú s granátovým jablkom, ale určite to nebol môj posledný nákup, takže sa k nej vrátim. 

Citrónová maska má 100 ml a je v pevnom plastovom obale, ktorý je úplne jednoduchý. Priesvitný, s farebným vrchnákom. Po otvorení ma vždy očarí taká zelenkavá masa, ktorá vyzerá trochu ako pokazená, ale nie je to tak :) Vôňa je ľahká, mieša sa v nej vôňa  ílu a citróna. Nevonia výrazne a ani ju nie je príliš cítiť. To je celkom fajn, lebo nie každému vyhovuje vôňa čajovníka a hoci mi neprekáža, veľmi silnú ju neobľubujem. Táto maska po čajovníku nevonia. Cítiť citrusy a to je fajn. Krémová konzistencia mi vyhovuje, pretože vďaka tomu sa dobre nanáša ako štetcom, tak aj prstami. Na vyčistenú pleť ju nanášam v tenučkej vrstve a nechávam pôsobiť okolo 10 - 15 minút. Trochu uschne a ľahšie sa utiera vlhkým uteráčikom alebo hubkou, no aj bez nich sa to dá zvládnuť. Po umytí som spokojná, lebo pleť nie je ani červená, ani podráždená. 

Maska pleť upokojuje a redukuje opuchy a začervenanie. Pekne čistí, je to naozaj vidno, ale ani táto maska si nedokáže poradiť s existujúcimi čiernymi bodkami. Trochu ma to sklamalo, lebo sa o nej písalo  ako o super čistiacej maske a tak som v kútiku duše dúfala, že mi pomôže aj s nimi. Nevadí. Pleť bola čistejšía a vďaka tomu aj jasnejšia a odpočinutá. Maska ju upokojila a aj jemne vyhladila. Keď ju porovnám s maskou s aktívnym čiernym uhlím, príliš veľký rozdiel som si nevšimla. Sú si veľmi podobné a obe pleť čistia, no čiernym bodkám sa vyhnú. Celkovo ich hodnotím ako vydarené a ponuka značky je zaujímavá.

Plusy:
  • pevný plastový obal
  • jemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • ľahko sa aplikuje
  • neštípe, nedráždi pokožku
  • čistí, upokojuje, zjemňuje pleť, je matná a žiarivá
Mínusy:
  • neporadí si s čiernymi bodkami.
Za 5,70 eur ju nájdete v eshope Kúzlo kúpeľa.

Táto značka bola pre mňa neznáma. Poznali ste ju? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe