Kráľovské zubné sérum

17:03

Zuby sú pre nás naozaj dôležité. Nielen preto, že pekný úsmev je na nezaplatenie a smiech lieči :) Hlavne preto, že bez nich by sme žuli len ťažko. Človek so zdravým chrupom možno ani nepremýšľa, akú pastu si kúpi. Či potrebuje aj medzizubnú kefku alebo radšej zubnú niť. Možno ho ani nezaujíma, čo obsahuje jeho ústna voda. Mňa moje zuby doháňajú do šialenstva. Paradentóza bola jedným z prvých strašiakov, ktorý na mňa vybafol môj zubár. Ešte na strednej. Odvtedy musím na to myslieť, keď kupujem pasty aj kefky. Zuby mám citlivé, takže príliš studené alebo horúce jedlo i nápoje vyvolávajú neznesiteľnú bolesť. Tým som chcela povedať, že si musím dať sakra pozor na to, čo kupujem, aby som netrpela. Nič, čo nie je kvalitné, nestrpím. Takže keď mi domov prišlo Kráľovské zubné sérum od Soaphorie, vedela som, že ak nebude dobré, neskamarátime sa a pôjde preč.

soaphoria

soaphoria Kráľovské zubné sérum

Kráľovské zubné sérum

Kráľovské zubné sérum zloženie

Zubné sérum s aktívnym uhlím

O kráľovskom zubnom sére si môžete prečítať:

       "Zubní sérum s aktivním uhlím, kokosovým olejem, aloe vera a bylinnými výtažky z máty peprné, rozmarýnu a šalvěje lékařské zaručuje adekvátní péči o ústní hygienu. Čistí nejen chrup, ale také ošetřuje a chrání dásně.
Částečky aktivního uhlí a jedlé sody šetrně ale velmi účinně pulírují povrch zubů, díky čemuž budete mít přirozeně bělejší a zářivější úsměv. Bez živočišných tuků, syntetických tenzidů, fluoridu, barviv a chemických přísad.
Složení:  Aqua*, Calcium Carbonate*, Xylitol*, Glycerin*, Cocos nucifera Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Sodium Bicarbonate*, Activated Charcoal*, Disodium Cocoyl Glutamate*, Xanthan Gum*, Algin*, Hector*, Maris Sal*, Bisabolol*, Titanium Dioxide*
* Certifikovaná organická složka"

Prečo ma zaujalo? Zubné sérum s aktívnym uhlím, kokosovým olejom, aloe vera a bylinnými výťažkami z mäty piepornej, rozmarínu a šalvie lekárskej by malo zúbky nielen prirodzene bieliť, ale tiež ošetrovať a chrániť ďasná. Na tie používam klasický kokosový olej, ale niekedy ma prestáva baviť, najmä večer, keď som už veľmi unavená. Preto hľadám rôzne zubné séra, gély a prášky, ktorých aplikácia je o niečo jednoduchšia a rýchlejšia. Toto sérum je v plastovom nepriehľadnom obale s pumpičkou na dávkovanie. Nadchlo ma to, pretože aplikácia je tak omnoho rýchlejšia, jednoduchšia a precíznejšia. Je síce pravda, že takýto plastový obal po minutí nijako nezužitkujem, ale tak, určite skončí v koši na plasty. 

Keďže je neprehľadný, nevedela som, ako bude sérum vyzerať a tiež voňať. Ono nie je jednoduché byť kozmetickým maniakom :) Lebo keď si niečo objednám, neviem sa dočkať, kedy to príde, potom sa neviem dočkať, kedy to vyskúšam a aké to bude a nakoniec sa neviem dočkať, kedy vám o tom napíšem :) Sérum je takej tmavo sivej, skoro čiernej farby. Farba je spôsobená aktívnym čiernym uhlím, ktoré je známe svojimi úžasnými účinkami. Konzistencia je redšia, ale dobrá, z kefky nestečie. Vonia ako mäta, chutí ako mäta a vlastne celé mi pripomína dobrý mätový čajík niekde na terase. Bála som sa toho, že nebude veľmi chutné a budem ho používať s odporom, ale ja som sa do neho zbláznila a teším sa na každé jedno použitie. Lahodná chuť mäty veľmi dobre osviežuje dych a zanecháva v ústach chuť ako po žuvačke. Nič umelé, nič zlé, len dobrá mäta. 

Používať sa môže buď ako zubná pasta, alebo ako jej doplnok. Čiastočky aktívneho uhlia a jedlej sódy, ktoré sérum obsahuje, šetrne a veľmi účinne čistia/leštia povrch zubov. To je dôvod, prečo sérum pomáha dosiahnuť prirodzene belší a žiarivejší úsmev. Zázrak sa nedá čakať z jedného dňa na druhý, no postupne si krajšie zúbky všimne aj vaše okolie. U každého je to individuálne a ak ste napríklad vášnivým fajčiarom, kávičkárom alebo pijete niektoré druhy čaju, môže to ísť o niečo pomalšie. Závisí to aj od predchádzajúceho stavu zubov. Okrem toho naozaj dobre vplýva na ďasná, ktoré menej krvácajú a majú peknú ružovú farbu. Netvorí sa mi zubný kameň a zuby sú menej citlivé na studené nápoje. Najskôr si zuby umyjem zubnou pastou a potom ešte použijem sérum. Striedam ho so zubným práškom alebo gélom na citlivé zuby a konečne, po dlhej dobe, mám zasa dobrý pocit. Nebolia ma, nie sú prehnane citlivé a tak sa aj ja  cítim v omnoho väčšej pohode.

Plusy:
  • pevný obal s pumpičkou na dávkovanie
  • dobré zloženie
  • príjemne vonia
  • dobre chutí
  • fajn konzistencia
  • zuby prirodzene bieli, chráni ďasná, zuby nie sú také citlivé, Osvieži dych
  • môže sa použiť namiesto zubnej pasty
Mínusy:
  • nenašla som
Za 7,90 eur ho nádejte v eshope Krásná každý den.

Používate zubné séra? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tiež mám problém s citlivými zubami, takže ďakujem za tip, určite musím vyskúšať :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mohol by ti pomôcť aj zubný prášok od Navie, je skvelý :)

      Odstrániť
  2. Tenhle produkt vidím poprvé :) vypadá dobře!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe