Grapefruit a kukui na rozjasnenie pleti

20:54

Asi ste si už všimli, že na našej pleti sa odráža všetko, čím žijeme a tiež to, kde žijeme. Nemôžem v noci spať? Zobudím sa s kruhmi, pleť je mdlá. Som v strese? Môj ekzém expanduje a na čele a brade mám druhú pubertu. Zjem čokoladu? Celá tvár je v puberte. Je okolo mňa prašno? Moja pleť sa cíti nečisto a dáva mi to patrične najavo. Fúkalo? Som ako paprika a nič nepomáha. A tak by sa dalo pokračovať ešte veľmi dlho. Preto kupujem aj kozmetiku, ktorá pleť dokáže rozjasňovať. Lebo keď je žiarivá a čistá, nebojím sa na seba pozerať aj v zrkadle. 

PHB rozjasňujúci peeling s grapefruitom a kukui


PHB rozjasňujúci peeling s grapefruitom a kukui zloženie

PHB rozjasňujúci peeling s grapefruitom a kukui zloženie

 rozjasňujúci peeling s grapefruitom a kukui

pleťový peeling

Dnes bude rečo o rozjasňujúcom peelingu s grapefruitom a kukui. Je ideálny pre obnovu zdravého a čistejšieho vzhľadu pleti. Je vyrábaný ručne z jojobových perličiek, ktoré pomáhajú udržať jemnú a hladkú pleť bez podráždenia. Organický kukui olej (dlho som netušila, že niečo také je) obsahuje vysokú koncentráciu omega 3 a 6 mastných kyselín, vitamíny A, D a E. Organický grapefruit je kombinovaný s levanduľou a čajovníkom pre zlepšenie cirkulácie, napomáha zbaviť sa toxínov a dodáva žiarivejší vzhľad. Podľa obsahu sú to samé mňamky, ktoré v dnešnom hektickom svete môžu pokožke priniesť vytúženú úľavu. Zaujímavé na ňom je aj to, že na rozdiel od iných peelingov, ktoré môžu obsahovať škodlivé syntetické granule (tie zasa môžu pokožku dráždiť), prírodný peeling s jojobovými perličkami je jemnejší a vhodný aj na citlivejšiu pleť.

Papierová krabička ukrýva pekný plastový obal s kovovým vrchnáčikom. V ňom je 100 ml peelingu, ktorý je hnedý a obsahuje veľa preveľa malých peelingových čiastočiek.  Krémová konzistencia je vynikajúca. Nerozteká sa a pripomína skôr krémik ako peeling. Umývanie s ním je príjemné, ostáva po ňom ľahký ovocný závan. Odporúča sa používať ho dva razy týždenne. Jednoducho ho vmasírujte do pokožky jemnými krúživými pohybmi končekov prstov a následne zmyte vodou. Môžete na to použiť aj hubku alebo utierku na pleť.

Jemne odstraňuje odumreté bunky, pokožku nedráždi a je k nej naozaj nežný. Zjemňuje a zjednocuje tón pleti a zabraňuje upchávaniu pórov a vzniku vyrážok alebo čiernych bodiek. S tými existujúcimi si až tak neporadí, ale má mnohé iné skvelé vlastnosti. Pomáha zlepšiť vstrebávanie krému alebo iných kozmetických prípravkov. Podporuje tvorbu kolagénu a zlepšuje pružnosť pleti. Aj vďaka nemu sa pleťový krém či sérum ľahšie dostanú do pleti. Je jedných z mojich prvých peelingov tejto značky, no zďaleka nie posledný. Zaujal ma natoľko, že som sa rozhodla lepšie pozrieť na zúbok aj ďalším kúskom tejto značky.

Plusy:
  • pekný obal
  • ovocná vôňa
  • jemné peelingové čiastočky
  • krémová konzistencia
  • ľahká aplikácia
  • pokožku zjemňuje, čistí, podporuje tvorbu kolegénu, pleť je jasná a krásna
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling nájdete na oficiálnej stránke PHB Ethical Beauty, objednávky posielajú aj na Slovensko :)

Aký produkt vám pomáha rozjasniť pleť? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já jsem teď peelingům došla na chuť, jelikož jsem poznala, že moje pleť si tyhle produkty velmi žádá. Teď mám rozdělaný Antakne od Bione, ale tenhle také nevypadá k zahození :-)

    MOJE VEČERNÍ PÉČE O PLEŤ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten od Bione mám aj ja a zatiaľ zmiešané pocity. Tento mám radšej :)

      Odstrániť
  2. Od téhle značky mám peeling :) a je moc fajn..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zbožňujem ju :) Mám viacero kúskov pleťovej kozmetiky a neviem, ktorý je lepší :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe