Všetko pre kučery

19:53

Tužidlá som prestala používať pred pár rokmi. Lebo som objavila čaro sprejov a gélov. Vďaka nim mi účes vydrží dva dni v stave, v akom chcem a konečne mám kučery, po akých som túžila. Ako ale rada hovorievam, občas to chce zmenu a som zvedavá, ako funguje kozmetika okolo mňa. Pred niekoľkými mesiacmi som ale objavila peny na tvarovanie účesu, ktoré vyzerali lákavo. Doma som si skontrolovala poličku, aby som v nej  nemala zbytočne veľa otvorených produktov. Mala som tam jeden sprej. Nebolo o čom, mohla som si zasa kúpiť niečo nové :) Samozrejme, neostalo to len pri jednej veci a ja som sa stala majiteľkou hneď niekoľkých úžasných produktov. A tejto peny. Aj som si pofrflala, aj som bola spokojná. 

L’Oréal Paris Studio Line Silk&Gloss Curl Power pena pre vytvarovanie vĺn

 pena pre vytvarovanie vĺn

Stylingový prípravok L’Oréal Paris Studio Line Silk&Gloss Curl Power

Stylingový prípravok L’Oréal Paris Studio Line Silk&Gloss Curl Power zloženie


L’Oréal Paris Studio Line Silk&Gloss Curl Power  dokáže tvarovať kučery. V klasickom tužidlovom obale je 200  ml voňavej peny. Je to pomerne dlho, čo som sa naposledy hrala s tužidlom a tak som si musela zasa zvyknúť, ako ho používať :) Lebo sprej len prsknem, potrasiem hlavou a idem. S penovým tužidlom to je trochu zložitejšie. Obal je pekný, celkom pútavý. A menší, ako väčšina vecí, ktoré mám momentálne v poličke. Bohatá pena má sladkú, príjemnú vôňu, ktorá nie je príliš umelá ani rušivá. Zaspomínala som si na časy, kedy som sa bez tužidla z domu nepohla a myslela som si, aká som cool, keď ho mám ako teenager v poličke :) 

Ako som spomenula, aj ma trochu potrápilo, ale nakoniec som zistila, že vôbec to nie je zlý produkt. Moja kozmetická rutina pozostáva z niekoľkých krokov. Po umytí vlasov šampónom a kondicionérom si ich osuším uterákom a nanesiem sprej či penu na vytvorenie kučier.  V lete neznášam fénovanie, preto ich nechám trochu uschnúť, až potom použijem natáčky alebo sponu na drdol. A nechám v noci uschnúť. Nespí sa na tom vždy ľahko, ale ráno mám účes, aký chcem. 

Pri prvých použitiach neboli vlasy úplne presušené a kučery padli hneď, ako som dala dole natáčky. Proste nevydržali ani deň. Jasné, že som to zvalila na penu :) Ale ďalší a ďalší raz už bol lepší a keď sa vlasy dobre usušia, tak je to skvelé. Zafixuje kučery a dodá vlasom prirodzený objem. Musí sa ale nanášať s mierou, pretože inak vlasy polepí a nevyzerajú pekne. Zaťaží ich to a ani finálna úprava nejde  podľa mojich predstáv. Ak ho nanesiem tak, ako treba, vyčarí sa krásny účes, ktorý vydrží zhruba dva dni. Neprekáža ani môjmu ekzému a tak som už za polovicou a som rada, že som dala zasa šancu tužidlu. Trvá to dlhšie ako pri aplikácii spreja, ale nevadí. Občas si vlasy pre istotu aspoň mierne vyfénujem, aby som sa ráno zobudila s úplne suchými vlasmi a pružnými, peknými kučerami.

Plusy:
  • pekný obal
  •  bohatá biela pena
  • ľahká, nie umelá vôňa
  • treba ho vtrieť s mierou, nie veľa, potom je skvelý výsledok
  • kučery sú pekne zafixované, pružné, deň vydržia ako po sňatí natáčiek, na druhý deň sú stále pekné vlny, vlasy sa lesknú a pekne sa upravujú
  • účes vydrží dlho a nezaťažuje môj ekzém
Mínusy:
  • nesmie sa použiť priveľa peny, inak môže polepiť vlasy, sú spľasnuté a nie sú také pekné
Nájdete v  eshope Notino.

Máte obľúbený produkt na hair styling? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe