Tá vôňa!

19:20

Nedávno som si pri potulke predajňou Yves Rocher spomenula  na to, ako mi moja kamarátka popisovala jej skúsenosti s malinovým octom. Kupovala si ho pravidelne a vďaka nemu mali jej vlasy nádherný lesk a presviedčala ma, aby som si ho aj so šampónom kúpila. Môže to byť tak 5 rokov, možno aj o kúsok viac. Šampón som si kúpila teraz :) Ale som si dala na čas, že? A keďže mi bolo blbé odísť len s ním, prihodila som si k nemu aj ten najkávovejší kávový sprchový gél, aký som mala.

Yves Rocher

Yves Rocher šampón pre žiarivé vlasy

Yves Rocher šampón pre žiarivé vlasy zloženie

 šampón pre žiarivé vlasy

Yves Rocher šampón

O šampóne pre žiarivé vlasy si môžete prečítať:

      Šampón, ktorý rešpektuje Vaše vlasy rovnako ako životné prostredie. To sú hodnoty Yves Rocher!

Výrobok je dermatologicky testovaný.
Tento šampón využíva blahodarných účinkov rastlinného vitamínu E a výťažku z citrónu

Keď mi kamoška pred rokmi hovorila o ekologickom šampóne, ktorý rešpektuje životné prostredie, počúvala som ju jedným uchom. Je označený certifikátom Európskej únie Ecolabel, môžeme si pod tým predstaviť  lepšie dopady na životné prostredie, ako sú napríklad nižšie emisie do ovzdušia a vodné emisie, zníženie spotreby elektrickej energie a lepšie využívanie odpadov v porovnaní s podobnými produktmi na trhu. 

Tento fešák so srdiečkom na obale (lebo ľúbi túto planétu) je v ponuke už dlho a sama sa divím, že som po ňom siahla až tento rok. V plastovom, peknom obale (ladenom do zelena so stromami) sa nachádza 300 ml šampónu. Má tekutú konzistenciu, ale nie je riedky. Obsahuje výťažky z citróna a presne ten je cítiť. Ľahučká citrusová vôňa nie je vôbec výrazná ani rušivá a pokojne ju môže používať aj váš partner. K vlasom je jemný a šetrne ich čistí. Po umytí sú úplne jemné, ľahké a pekne sa lesknú. Čo sa týka rozčesávania, bez kondicionéru sa stáva, že sú trošku pochlpené, preto už po ňom siahnem automaticky. Mám ich už pod lopatkami a tak je to občas boj učesať ich bez toho, aby ich nebol plný hrebeň. Objem  je taký prirodzený, vlasy nie sú spľasnuté. Dobre sa upravujú a nie sú vysušené. Môj atopický ekzém s ním nemal problém. Nezlepšil sa, ale ani sa nezhoršil, takže ho môžem používať. Vyhovuje aj mojej mamine, ktorú trápia mastné vlasy. Bežná cena je 4,69 eur za 300 ml.


Yves Rocher sprchový gél Zrnká kávy

Yves Rocher sprchový gél Zrnká kávy zloženie

Yves Rocher sprchový gél Zrnká kávy zloženie

 sprchový gél Zrnká kávy

O sprchovom géle Zrnká kávy si môžete prečítať:

Užite si nezabudnuteľné momenty plné zmyselnosti s vôňou kávových zrniek, jednou z najobľúbenejších a najikonickejších vôní.
Okúzlite svoje zmysly bohatou a silnou arómou kávových zrniek a vychutnajte si pocit komfortu a exotiky behom vášho sprchovania.

Tieto sprchové gély sú z rady Plaisirs Nature, kde nájdete samé skvostné vône - granátové jablko, kvety magnólie, citrón a bazalka, kokos, levanduľa a mnoho ďalších. Ako vášnivý kávičkár som domov zobrala práve Zrnká kávy a po prvou použití som vedela, že som nemohla urobiť lepšie. Vybrať si môžete štvrťlitrové alebo 400 ml balenie. Obal je plastový, pekne ozdobený kávovými zrniečkami. Farebne pripomína kávu s mliekom a konzistencia je ako pri zahustenom mliečku.

vôňa, to je niečo neuveriteľné! Všetko okolo mňa vonia ako káva, vôňa sa tiahne celým poschodím a po umytí mám chuť na dobré laté s mliečkom. Práve tá ho robí výnimočným a môžem ho ovoniavať dookola. Je to síce vyslovene ženská vôňa, ale aj Richardovi sa veľmi páči a chcel by také mydlo na ruky. Vytvára krémovú penu, ktorá pokožku čistí a zahalí do opojnej kávovej vône. Pokožka po umytí nie je vysušená, ale vláčna. Mala som už viacero sprchových gélov tejto značky a vždy ma príjemne prekvapí, ako autenticky niektoré voňajú. Mala som už aj horšie, ale väčšinou mám v rukách naozaj skvelý kúsok. Tento sa vydaril. Je skvostný a vrátim sa k nemu zasa na jeseň, kedy minie zásoby, ktoré som doma naškrečkovala. Menší stojí 2,99 eur, väčší 4,99 eur. Produkty nájdete v eshope alebo kamennej predajni Yves Rocher.

Máte svoj obľúbený sprchový gél tejto značky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe