Kallos - Keratin maska na vlasy

14:55

I keď mám 23 rokov, nikdy som si vlasy nefarbila. Mám rada svoje hnedé vlasy, a potom sa bojím, že by som si ich priskoro ničila a môj atopický ekzém by farbením asi tiež nebol nadšený. Vždy som túžila po krásnych kučerách, ktoré mi ale dopriate neboli a namiesto nich mám vlasy prirodzene úplne, ale fakt že úplne rovné (každá z nás chce väčšinou to, čo nemá). A tak som začala používať natáčky. Výsledkom síce sú moje vysnívané kučery, ale tiež zničené vlasy, ktorým neprospieva vytáčanie, fénovanie, lakovanie. Starostlivosť o vlasy je teda samozrejmosťou a keď som vyskúšala masku na vlasy od Kallosu, povedala som si, že som nemohla urobiť nič lepšie.

Kallos keratin maska na vlasy




Maska je mliečnej farby

Balenie má 275 ml

O maske si môžete prečítať:

      "Kallos Keratin maska na vlasy s keratinom a mliečnym proteinom 275 ml

Maska je vhodná na suché, lámavé a chemicky namáhané vlasy. Vďaka regeneračným schopnostiam aktívnych látok maska obnový prirodzenú štruktúru vlasov. Vyživuje, chráni a posilňuje suché, lámavé vlasy. Pri pravidelnom používaní budú vlasy jemné, ľahko rozčesateľné a navráti sa im lesk.

Návod na použitie: Masku naneste na umyté vlasy a nechajte pôsobiť 5 min. a potom dôkladne opláchnite."

Objemový šampón od Kallosu (prečítať si o ňom môžete TU) považujem za jeden z najlepších, aké som kedy skúsila  a tak som sa veľmi tešila na masku. Balená je v plastovom obale, ktorý sa šraubuje. Maska je hustá, krémovej konzistencie, ani keď ju otočíte hore dnom, nepohne sa. Takáto konzistencia sa mi nesmierne páči, lebo sa nemusím báť, že mi bude stekať po rukách miesto toho, aby bola na vlasoch. Vôňa je nádherná, ale vôbec ju neviem popísať :) Taká sladká, ale pritom svieža, príjemná, prevonia vlasy a je ju cítiť aj pri rozčesávaní vlasov na druhý deň. Použitie masky je jednoduché. Zmyte sa svojím obľúbeným šampónom, pokojne použite aj kondiconér a naneste si na mokré vlasy masku. Rozotierajte ju od korienkov ku končekom a  nechajte pôsobiť 5 minút. Potom zmyte a vlasy si upravte tak, ako ste zvyknuté. Výsledok je viditeľný už po dvoch či troch použitiach: vlasy sa krásne ligocú, menej sa lámu, sú vyživené, moja mamina mala po farbené vlasy krepovité a zničené, po týždni používania pôsobili vlasy oveľa zdravšie, boli jemnejšie na dotyk a ľahko sa rozčesávali. Masku nemám doma ani mesiac a už sú dve tretiny preč, budem sa musieť poohliadnuť po ďalšej maske od Kallosu :)

Plusy:
  • krásna vôňa
  • hustá konzistencia
  • výsledky viditeľné po týždni používania: vlasy sa menej lámu, ľahšie sa rozčesávajú, sú lesklé, celkovo pôsobia zdravo, ani stopy po krepovatých, suchých, zničených vlasoch
  • maska vlasy vôbec nezaťažuje, nemastia sa po nej, ľahko sa vyzmýva
  • cena
Mínusy:
  • mne osobne to neprekáža, ale poznám ľudí, ktorí neradi dostávajú masku von z téglika rukami, majú radšej tuby, z ktorých masku vytlačia alebo balenia s pumpičkou. Ja som na výrobku mínusy nenašla
Masku kúpite na http://www.kallosshop.sk, kde stojí 1,89. Túto masku môžem iba odporúčať, u nás doma je súboj o to, kto ju použije skôr :)

Akú masku na vlasy máte najradšej?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Ahoj mne sa tato znacka paci aj ked som ju este nevyskusala,najpr som pozerala po tahe no kallos je aj cenovo prijatelna,tak sa ti paci ja si z nej tiez objednam.diky za tvoje skusenosti.Majka BA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. chcela by som vyskusat Kallos, este od nich nic nemam ale naskor chcem dominat svoje zasoby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám teraz tužidlo a som milo prekvapená, ako dobre drží :) Už som skúsila tri masky a dva šampóny a zatiaľ veľká spokojnosť :)

      Odstrániť
  3. Tuto masku také považuji za jednu z lepších, které jsem kdy vyzkoušela. Za tu cenu rozhodně super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si obľúbila od Dove regeneračnú a kyslíkovú. Vlasy krásne vyhladia, nadýchajú a celkovo vyzerajú zdravšie. Nemenila by som.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som voči Dove celkom apatická, táto značka sa mi nepáči :) Preto rada skúšam iné veci.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe