Natura Siberica - Ľadový cukrový telový peeling na chudnutie

18:16

Telové peelingy som si veľmi obľúbila. Pokožku  vyhladia, lebo odstraňujú odumreté kožné bunky. Vďaka pravidelnému používaniu tohto pokladu menej zarastajú chĺpky, pretože sa ľahšie dostanú na povrch. Ale že by naozaj aj zoštíhľoval? Kúpila som si na naturasiberica.sk ľadový cukrový peeling, ktorý sľubuje štíhlejšie partie a napnutú pokožku. Faktom je, že už len používanie peelingu je gurmánsky zážitok, lebo nádherne vonia a ... naozaj splní to, čo sľúbi.



Obal je tiež veľmi pekný

Cukrový peeling na chudnutie


Glycerin, Sucrose, Bytyrospermum Parkii, Cetearyl Alcohol, Sodium Cocoyl Isethionate, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Sieversia Glacialis Extract, Rubus Arcticus Seed Oil, Oenothera Biennis Seed Oil, Linnaea Borealis Extract, Iron Oxides.


Natura Siberica - Ľadový cukrový telový peeling na chudnutie



Hm, no, priznám sa, až keď mi peeling prišiel domov zistila som, že je na chudnutie :) Ja som si ho kupovala hlavne pre jeho chladivé účinky, na kozmetike milujem! Peeling je vo veľmi peknom plastovom obale, ktorý sa šraubuje (ešte som od Natura Siberica nemala výrobok, ktorý by ma nenadchol prepracovaným obalom). Zamilovala som sa do jeho vône. Máte radi mentolové cukríky? Predstavte si tú úžasnú, mentolovú vôňu, ktorú cítite všade. Máte? Tak presne tak vonia tento peeling. Prevonia všetko, pokožku, vodu, vzduch v kúpeľni, aj oblečenie. Po jeho použití sa človek cíti sviežo a  oddýchnuto.

Je hustý,  naberám ho prstami a má dosť veľké peelingové čiastočky, takže pokožku peelinguje super, ale  stále je k nej veľmi jemný. A keď ho nanesiete, po chvíli pocítite  chladenie, ktoré sa rozlieva po celom tele a vy cítite, ako z vás opadne únava a ako sa uvoľňuje celé telo. Používam ho pár týždňov, pokožka je po jeho použití naozaj pevnejšia, niekedy, keď som lenivá, ani nepoužijem telový olej, lebo peeling ho zastúpi. A či zoštíhľuje? Nuž, keďže cvičím, naozaj som si všimla, že nohavice sú mi o niečo voľnejšie a keďže som niekedy naozaj lenivá a nechce sa mi po celom dni v škole ani pohnúť, tento peeling mi k štíhlejšej línii dopomáha. Obľúbila som si ho pre krásnu vôňu, jeho cukrovú konzistenciu, lákajúci chladivý pocit a  vyhladenú a pevnú pokožku.

Na naturasiberica.sk ho kúpite za 14,9 eur.

Máte radi telové peelingy?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe