Catrice - Krém Camouflage

12:04

Keď som sa učila líčiť sa, myslela som si, že ženy vyzerajú dobre len vďaka vynikajúcemu make upu :) Že si ráno nanesú na tvár make up, ktorý sedí presne na ich typ pleti a idú do práce a večer sa vrátia a vyzerajú rovnako skvele. Hm, rýchlo som pochopila, že sám make up divy neurobí a je to celý rad skvelých pomocníkov : ľahký denný krém, podkladová báza, make up, púder, fixačný sprej na make up a... korektor! Neverila som, aké zázraky dokázal kamufláž krém od Catrice, ktorý sa stal mojím úplným favoritom.

Catrice - Krém Camouflage


Catrice  korektor Camouflage

 Krém Camouflage

Catrice - Krém Camouflage


Kúpila som si ho hneď, keď sa objavil ako novinka. Hľadala som nejaký iný ako tekutý korektor,  tých som vtedy mala plný zuby, pretože som mala pocit, že ani jeden mi nevyhovuje. Povedala som si, že skúsim (dnes si za to ďakujem). Kamufláž krém (aj tak ho stále volám korektor) je v plastovom obale, ktorý sa šraubuje (preto ho mám taký ucapkaný). Mám ho už mesiace, ubúda z neho pomaly a nemení konzistenciu.

Tá je ozaj hustá, keď po ňom prejdete prstom, ostane vám na ňom len tenká vrstva korektoru. A presne v takej ho treba nanášať, inak spôsobíte viac škody ako úžitku : jednak je ho vidieť, jednak zvýrazníte vrásky, ktoré bez neho nevidno. Skrátka, použijete len málinko krému a poriadne ho rozotriete, buď štetcom alebo prstami. Ja som si zvykla korektory  nanášať prstami, mám pocit, že sa lepšie rozotrú. A výsledok? Naozaj dokonalá pleť, kamufláž krém úplne zakryje červené fľaky, vyrážky, červené žilky aj červeň líc, zamaskuje aj materské znamienka a pehy a po kruhoch pod očami niet ani stopy!

Po nanesení na make up sa akoby stratí, prispôsobí sa mu a keď ho prepudrujem, vydrží celé hodiny. Pleť pod ním dýcha, lebo po odlíčení som si nevšimla, že by sa mi objavil nový pupienok. Vždy ho mám so sebou v kabelke, lebo je maličký a praktický. Bez pochýb môžem vyhlásiť, že doteraz som nenašla korektor, ktorý by takto spoľahlivo prekryl úplne všetky nedostatky, pôsobil prirodzene a nijako nezaťažil ani moju peňaženku :)
Kamufláž krém stojí 3,19 eur.

Aký korektor preferujete?

You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. na tento korektor čítam len samé chváli :) už aj ja nad ním dlhšie uvažujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite je to skvelá kúpa :) Najmä pre jeho dokonalé krytie.

      Odstrániť
    2. ja keď potrebujem korektor tak použijem Dermacol Cover je super :)

      Odstrániť
  2. Vyskúšala som ho a odtieň 020 Light Beige mi sadol dokonca mi prekril aj pigmentovú škvrnu. Ďakujem za radu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma teší, ak som poradila :) Ja som skúsila viaceré korektory, ale toto je top.

      Odstrániť
  3. Prednedávnom som si ho kúpila :) prvé čo na mňa zapôsobilo bolo takmer 100% krytie, tak to som bola milo prekvapená ale mne zalieza do vrasok okolo oči :( ale inak je to skvely korektor! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne tam trošku zalieza. Ale keď ráno použijem očný krém aj bázu, tak len minimálne a našťastie, dá sa dobre rozotrieť :) Je to môj najobľúbenejší korektor :)

      Odstrániť
  4. Už dlho nad nim uvazujem,, stále neviem či ano ci nie.....

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe