Vôňa exotických krajín

17:58

Každý rok ma s príchodom leta ovládne neuveriteľná túžba spoznávať svet. Vždy som bola knihomoľ a veľa som čítala o exotických krajinách, sledovala som fotky, dozvedala sa o rôznych zaujímavostiach. Človek by rád zaletel do vzdialených kútov po celom svete, ale to by musel vykradnúť banku, aby to bolo zrealizovateľné :) Vždy tvrdím, že nech som kdekoľvek, hlavné je, aby so mnou bola moja rodinka, vtedy som šťastná a viac mi netreba. Keď sa mi dostane do rúk kozmetika, vďaka ktorej si možno kúsok exotiky priniesť do kúpeľne, vytešujem sa ako malá :)











Avon tento rok priniesol niekoľko zaujímavých noviniek. Pravdou je, že si z neho nenakupujem toľko, ako kedysi, ale rade Planet Spa niekedy neodolám. Jednou z posledných noviniek je aj spevňujúci rad s výťažkami z kolumbijskej kávy. O telovom peelingu z tejto rady si môžete prečítať:
   
     "Telový peeling odstraňuje odumreté bunky pokožky, osviežuje a zlepšuje jej mikrocirkuláciu. Vďaka výťažku z kolumbijskej kávy spevňuje a zjemňuje pokožku."

Peeling je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Má 200 ml, nie je veľmi veľký, vzala by som si ho so sebou aj na cesty. Priznám sa, čakala som, že výrobky budú vôňať ako káva - čerstvo zaliata, ktorej aróma bude potešením pre všetky zmysly. Hm, bol to len sen. Netvrdím, že by to nevoňalo pekne, len som čakala niečo iné. Vôňa je sladká, nevtieravá, taká tuctová. Je redší, rozteká sa, ale neprekážalo mi to, lebo som ho nemusela naháňať po vani. Obsahuje jemné, ale účinné peelingové čiastočky, ktoré sú ako cukor. Obrusuje pokožku a naozaj ju spevňuje a zjemňuje. Nedráždi ju. Bola som s ním spokojná.
Bežná cena je 12 eur, ale to by som zaň nedala, vždy si počkám na nejakú fajn akciu.

O telovom kréme si môžete prečítať:

     "Telový krém s výťažkom z kolumbijskej kávy zjemňuje a spevňuje pokožku. Tiež ju hydratuje, vyživuje a zlepšuje jej pružnosť."

Ďalším kúskom z rady s výťažkami z kolumbijskej kávy je telový spevňujúci krém. Bola som naň veľmi zvedavá. Tiež má 200 ml a je v rozkošnom plastovom obale. Chránený je ešte alobalovým obalom, ktorý hneď zahadzujem. Vôňa je podobná ako pri peelingu - sladká, chvíľu sa okolo mňa vznášala a potom ju už nebolo cítiť. Krém nie je mastný a rýchlo sa vsiakne so pokožky bez toho, aby ju zanechal mastnú alebo lepkavú. Čo sa hydratácie týka, súhlasím, hydratuje dobre. Čo sa spevnenia týka, to som si vôbec nevšimla. Asi som veľa čakala, ale naozaj som si žiadne výraznejšie zmeny nevšimla. 
Bežná cena krému je 12 eur.






O telovom peelingu s ovocím acai a bobuľami si môžete prečítať:

     "Krémový telový peeling odstraňuje odumreté bunky pokožky a zjemňuje ju, vďaka čomu predlžuje trvácnosť vášho opálenia. Účinky:• odstraňuje odumreté bunky pokožky• osviežuje• zanecháva pokožku zamatovo hebkú. Ideálny na použitie pred hydratáciou. Zanecháva pokožku jemnú a zamatovo hebkú. Jednoducho sa oplachuje. Použitie: Naneste malé množstvo výrobku do dlaní a jemne vmasírujte do pokožky celého tela. Dôkladne opláchnite teplou vodou."

Láska na prvé očuchanie! Tento peeling je úplná novinka, nájdete ho v aktuálnom katalógu, ktorý platí od štvrtka. Ako Avon Lady som si ho mohla kúpiť o kampaň skôr a je to najlepšia kúpa avoňáckeho produktu za posledné mesiace ( tým najlepším je fixačný sprej na make up). Je v rovnakom plastovom obale ako vyššie spomenutý krém, len je iných farieb. Nemá alobalový, ale papierový ochranný vrchnák, ktorý drží ako sto čertov a dať ho preč bol heroický výkon :) Ale stál za to! Hneď po otvorení ma zaujala:
  1. farba - krásny fialový, neprehliadnuteľný
  2. vôňa - ako sladučký ovocný jogurt! Je nádherná, ovocná, sladká, neumelá, nevtieravá, prudko návyková
  3. konzistencia - ako strašne hustý krém
Obsahuje veľmi jemné čiastočky, pri jeho použití máte skôr pocit, akoby ste sa krémovali a nie peelingovali. Je jemný, ale účinný, pokožky vyhladzuje, zjemňuje a krásne prevonia. Farbí vodu, čo je milé a  také rozprávkové :) Jedinou výčitkou môže byť zloženie, ktoré prehliadam len preto, že peeling používam iba raz (max 2 razy) do týždňa. 
Jeho bežná cena je 12 eur, uvádzacia je 3,5. 

Akú exotickú vôňu v kozmetike obľubujete? :)



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Je strašne super, že pridávaš nové príspevky každý deň! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak mám čas, veľmi rada píšem, aj poviedky :) Zatiaľ ho mám ako nezamestnaná dosť, uvidíme, čo bude časom. Nerada by som zanedbávala blog, lebo je to moje veľké hobby :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe