Nechajte svoju pleť zakvitnúť do krásy

14:03

Keď som dostala možnosť vyskúšať novú značku kozmetiky, veľmi som sa tešila. Zo začiatku som netušila, o akú značku sa jedná. Priznám sa, Skin Blossom som nepoznala a bola to pre mňa úplná novinka. Vybrala som si pleťový gél, ktorý sa stal ozdobou mojej poličky. Skin Blossom ponúka prírodné produkty z účinných organických zložiek, stále však za nie vysoké ceny. Všetky produkty sú schválené nezávislou organizáciou Soil Association a sú  vhodné pre vegánov. Výrobky obsahujú  takmer 99% zložiek prírodného pôvodu, a neobsahujú žiadne zdraviu škodlivé prísady ako SLS, SLES, ALS, Phylates, Parabény, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silikóny, umelé vône a farbivá, Urea, DEA, MEA, TEA & Glycoly. Filozofia tejto značky je ekologická, snaží  sa minimalizovať odpad. Preto sú použité obaly z recykľovaného materiálu.








O jemnom umývacom géle si môžete prečítať:

     "Jemne penivý, čistiaci gél na tvár obsahuje rastlinné výťažky, vďaka ktorým dokonale čistí pleť. Kokosový extrakt zjemňuje pokožku, zelený čaj má antioxidačné účinky a zlepšuje kondíciu pleti. Jemne prevoňaný esenciálnymi olejmi.  
Vhodné pre: všetky typy pleti,vrátane citlivej, na odstránenie make-upu, pre tých, ktorí uprednostňujú penivé čistiace gély
Aktívne látky: Aloe vera, Levanduľový olej
Zloženie: Aqua (Water), Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Benzyl Alcohol, Glycerin**, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Sucrose Laurate, Sodium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil*, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract*, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil*, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil*, Parfum*, Linalool, Potassium Sorbate"

Obal je veľmi pekný. Zelený s bielym písmom je jednoduchý, ale pritom zaujímavý a pútavý. Je priesvitný, preto možno vidieť, koľko gélu vám ešte zostáva. Praktická pumpička zabezpečuje, že si nadávkujete malé množstvo gélu, ktoré na jedno použitie bohato stačí. Je chránená vrchnákom, ale dá sa pootočiť tak, aby bola uzamknutá a nedala sa stlačiť (už som išla písať zmagnúť, ale zháčila som sa, veľmi spisovné to asi nebude :)) Gél používam dva razy denne, ráno aj večer, lebo som si ho veľmi obľúbila. Veľmi pekne vonia. Je to sladká, ľahká vôňa, ktorá mi veľmi pripomína ráno na lúke. Keď je na kvetoch ešte rosa a všetko vonia. Nič umelé, nič rušivé, len krásna vôňa prírody. Má redšiu konzistenciu, ale vôbec mi to neprekáža, lebo ho najskôr nanášam na hubku, kde ho trošku napením a potom si poumývam navlhčenú tvár. Osvedčilo sa mi to a penivé gély už ani inak nepoužívam. Bola som milo prekvapená, ako gél účinkuje. Pekne a jemne čistí pleť, vďaka čomu sa netvoria nové čierne bodky a nedokonalosti. Tiež odstraňuje make up a pekne prevonia pleť, ktorá je žiarivá, čistá a pôsobí zdravo. Gél má len jeden nedostatok - po jeho použití cítim, že pleť je napnutá. Keďže po ňom používam ešte pleťovú vodu a denný alebo nočný krém, nevnímam to ako nejakú prekážku, naviac, pnutie nie je výrazné. Ubúda z neho pomaly, lebo na jedno použitie stačí len málo gélu - pekne napení.

Plusy:
  • pekný obal s praktickou pumpičkou na dávkovanie
  • veľmi príjemná, ľahká vôňa
  • gél sa pomaly míňa
  • pleť pekne čistí, rozžiari, zabraňuje vzniku nových nedokonalostí
Mínusy:
  • po jeho použití je pleť trochu napnutá, čo vyrieši denný alebo nočný krém


150 ml gél stojí 8,59 a kúpite ho na stránke http://www.skinblossom.sk/ alebo v partnerskom eshope http://www.biobeauty.sk. Na fanúšikovskej stránke na Facebooku nájdete zaujímavé informácie o tejto kozmetike. 

Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe