Biokrásna po celý deň

14:15

Keď som sa učila na štátnice, nemala som pre seba veľa času. Mnoho mojich kozmetických rituálov som skrátila na polovicu, prípadne na chvíľu úplne vyradila z rozvrhu. Dôraz som kládla najmä na čistenie pleti - gél + pleťová voda (na masky čas nebol) a na hydratáciu - denný, nočný a očný krém. Vďaka tomu vyzerala moja pleť stále celkom obstojne, hoci sa na nej prejavili znaky únavy, stresu, vyčerpania a hystérie, vyrážky sa objavili v hojnejšom počte, stále som mala pocit, že je to lepšie ako inokedy. Pri mojom prvom nákupe na stránke Biokrása som dostala 3 vzorky denného krému Marilou Bio, každá mala 10 ml. Keď som sa pozrela na stránku, aby som si o ňom prečítala, zistila som, že plné balenie má 30 ml - vďaka vzorkám som teda mala plný krém! 





Plné balenie

O kréme si môžete prečítať:

     "Hydratačná denná starostlivosť. Aloe vera a jojobový olej - prírodné zložky z ekologického poľnohospodárstva hydratujú a zjemňujú vašu pleť každý deň. Aplikujte ráno po umytí a vysušení pleti. Denný hydratačný krém Marilou BIO pleť ochráni a vytvorí výborný základ pre nanesenie make-upu.

Účinné zložky:

  • Aloe vera 

  • Bambucké maslo

  • Jojobový olej

  • Vitamín E
99.200% zo všetkých zložiek je prírodných
27.000% zo všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva
Zloženie: Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Seed Oil)*, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cera Alba (Beeswax), Tocopherol, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool, Citronellol. * zložky z ekologického poľnohospodárstva"

Ako som už spomenula, jedna vzorka mala 10 ml, čo je dosť. Veľmi sa mi páči, že verne kopíruje plné balenie - mini verzia vyzerá presne ako jej veľká sestra :) Jednoduchý biely obal je ozdobený žltým kvietkom, ktorý by pokojne mohol byť aj slniečkom. Je to milé, hravé a nabité pozitívnou energiou. Tuba sa zatvára šraubovaním. Vôňa je jemná, ľahká a nevtieravá, po nanesení ju nie je cítiť. Krém je dosť hustý. Pri prvom použití som si spokojne naniesla vrstvu krému, ako som zvyknutá a za  chvíľu som sa leskla ako diskoguľa. Pri druhom použití som si dala o polovicu krému menej, moja pleť sa síce leskla, ale podstatne menej. Krém sa rýchlo vsiakne, ale mojej mastnej pleti celkom nesadol, lebo sa mastila omnoho rýchlejšie ako pri iných krémoch. Keďže krémik bol fajn, riešila som to zmatňujúcimi obrúskami - odstránili prebytočný maz a fungovala som spokojne ďalej. V popise sa uvádza, že je vhodný aj pod make up, ale vzhľadom na to, že sa mi po ňom mastila pleť, som to neriskovala. Inak bol krém dobrý -  počas dňa pleť hydratoval, na dotyk bola jemnejšia a vyzerala krajšie. 

Plusy:
  • milé balenie
  • jemná, príjemná vôňa
  • hustejšia konzistencia, krém sa nerozteká
  • pokožku hydratuje, zjemňuje, chráni
Mínusy:
  • krém celkom nesadol mojej mastnej pleti, ktorá sa po jeho použití mastila o niečo viac
Denný krém Marilou Bio kúpite na stránke http://www.biokrasa.sk/, kde 30 ml balenie stojí 5,70.

Máte svoj obľúbený denný krém? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ja som mala tiež túto malú rozkošnú vzorku a keďže mám taktiež mastnú pleť tak mi vôbec nesadol :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hydratoval pekne, len škoda, že pleť sa viac mastila. Skôr by sadol niekomu so suchou pleťou :)

      Odstrániť
  2. Zloženie krému vyzerá dobre ja mám skôr suchú pleť takže by mi pravdepodobne vyhovoval tuším skontrolujem ich stránky :o)

    MODRÁ PÚPAVA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to prírodná kozmetika, zloženie je veľmi dobré :) Myslím si, že na suchšiu pleť bude veľmi dobrý.

      Odstrániť
  3. Mala som možnosť vyskúšať krémiky. :) Moja pleť je tiež zmiešaná, ale v poslednej dobe dostala pleť dosť zabrať, preto som potrebovala poriadnu dávku hydratácie, krémik mi pomohol dostať pleť do normálu, ale po dlhšom používaní som si všimla, že občas zanecháva na pleti mastný film, podľa mňa je úplne ideálny pre suchú a normálnu pleť. :) :) :) Aj odličovač majú výborný, práve mi tak došlo, že som sa k Marilou Biou dostala vdaka výhre v tvojej giveaway. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe