Granátové jablko - lahôdka nie len na zakusnutie

18:13

Na Vianoce s maminou vždy nabehneme do obchodov a hľadáme chutné ovocie, ktoré skončí v košíku na štredrovečernom stole. Spomínam si, že dlho sme mávali hlavne také klasické ovocie - jablká, pomaranče, banány, ananás, oriešky a hrozno. Čoraz častejšie ale skúšame aj rôzne exotickejšie ovocie, ktoré si nedoprajeme často. Radím k nemu aj granátové jabĺčko. Veľmi mi zachutilo, jedla som ho u mojej krstnej a odvtedy si ho rada kúpim. Už niekoľko mesiacov mám doma aj peeling granátové jablko od Bielendy. Najskôr som mala cukrový proti celulitíde, ten bol vynikajúci, dokonca by som povedala, že jeden z najlepších, aké som mala. Asi aj preto som si potom kúpila ďalší, ktorý som včera minula.






O peelingu si môžete prečítať:

     "100% prírodné ECOCERT zložky. Bez alergénov a syntetických farbív. Cukrový telový peeling je ideálny na celoročnú starostlivosť o normálnu pleť. Tento olejový a jemný peeling s čiastočkami ovocia ponúka efektívne, ale mimoriadne jemné čistenie pokožky celého tela. Odstraňuje odumreté bunky a zanecháva dokonale hladkú, jemnú a hydratovanú, vláčnu a pružnú pokožku. Peeling eliminuje nepríjemnú drsnosť pokožky. Pokožka začína "dýchať" a všetky kozmetické prípravky sú ľahšie vstrebateľné hlboko do pokožky. Krásna tropická vôňa má relaxačný a upokojujúci účinok. EFEKT: hodvábne hladká, žiarivá a regenerované pokožka.
Použitie: peeling naneste na navlhčenú pokožku, krúživými pohybmi vykonajte masáž a dôkladne opláchnite. Následne odporúčame použiť GRANÁTOVÉ JABLKO telové maslo.
Obsah: 200ml"
Skład: Sodium Chloride, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Sucrose,
Petrolatum, PEG-40/45 Hydrogenated Castor Oil, Silica, Punica Granatum Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Shell Powder,
Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Aqua (Water), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Parfum (Fragrance), Hydroxycitronellal, Lilial, Limonene, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides).

Na obaloch peelingov Bielenda obdivujem ich praktickosť. Sú to plastové tégliky, ktoré sa uzatvárajú šraubovaním. Bývajú rôznych farieb, sú rozkošné a po minutí sa ľahko umyjú a dajú sa do nich ukladať rôzne maličkosti. Otec si do nich ukladá klince, matice, šróbiky a všetko, čomu ja nerozumiem, ja tam odkladám korálky, flitre, plsť a ozdoby, ktoré potrebujem na výrobu dekorácií či opravu šperkov. V kúpeľni sa na ne dá položiť šampón alebo sprchový gél, ušetrím teda kúsok miesta. Majú ochranný alobalový kryt, ktorý neznášam a vždy ho odtrhnem, aby som sa neporezala. Keď som prvý raz zbadala peeling, napadlo ma, že to vyzerá ako kivi. Najskôr pre tie čierne bodky, ktoré sa v krásnej ružovej hmote nachádzali. Vonia naozaj príjemne, sladko, ale sviežo, nevtieravo a absolútne netuším, či mi niečím pripomína granátové jablko :) Vôňa je však fajn, že mi to vôbec neprekáža. Konzistencia je podobná ako pri anticelulitídnom peelingu, cukrová :) Je tu hustá hmota, ktorá sa nerozpadáva a dobre sa kĺže po pokožke. Neštípe na nej, ani ak ju máte poranenú. Pokožku čistí, odstraňuje odumreté bunky a pomáha v boji so zarastajúcimi chĺpkami. Zjemňuje ju, vyhladzuje ju a nevysušuje ju. Vždy po ňom použijem telové mlieko alebo maslo, lebo sa ľahšie vstrebajú do pokožky.

Plusy:
  • praktické, pekné balenie
  • príjemná, upokojujúca vôňa
  • dobrá konzistencia
  • odstraňuje odumreté bunky, pokožka je jemná, hladšia, hydratovaná
Mínusy:
  • jedine veľa parabénov
Peeling kúpite na stránke http://www.bielenda.sk/, kde stojí 5,50.

Aké exotické ovocie obľubujete v kozmetike? :)



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja milujem kokosovú alebo melónovú kozmetiku, akurát som spotrebovala krém na ruky s granátovým jablkom :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe