Mydlové orechy pre čistú pleť

17:33

Dulcia prináša pravidelne novinky, ktoré sú iné. Majú v sebe niečo výnimočné, čo bežne nevidieť a aj preto sa ich neviem dočkať. Naposledy sa u nás objavil čistiaci gél Mydlové orechy, ktorý vyzeral krásne. Ako aj všetky produkty od Dulcie :) Keďže čistenie pleti považujem za veľmi dôležitý krok a večer bez tohto rituálu nejdem spať, jeho účinky ma zaujímali. Môžem povedať, že je to zážitok používať ho :)

čistiaci gél Mydlové orechy 


čistiaci gél Mydlové orechy zloženie

čistiaci gél Mydlové orechy ingredients

Dulcia čistiaci gél Mydlové orechy


Dulcia čistiaci gél Mydlové orechy

Tento gél sa podľa mňa časom zaradí k legendám Dulcie, pretože je výnimočný. Podobné gély u nás nie sú ešte hojne zastúpené, ale je len otázka času, kedy sa začnú objavovať častejšie. Dulcia má prekrásne obaly, ktoré sú inšpirované Slovenskom. Modrá čipka na bielom povrchu je elegantná, zaujímavá a ulahodí aj náročnejším zákazníkom. Nežný dizajn si ma získal a za starými kovovými obalmi mi dlho smutno nebolo. Niektoré som si odložila :)

Gél má 100 ml a je v plastovom obale, ktorý má na dávkovanie šikovnú pumpičku. Ľahko sa stláča a po pár použitiach prídete na to, koľko gélu stačí na jedno použitie. Vonia zvláštne. Zaujímavo. Niekde v pozadí cítim citrusový závan, ľahučký. Je to nevtieravá prirodzená vôňa, ktorá umývanie spestrí a popri tom neruší. Taká ideálna, ak máte radi pekné voňavé, ale nie príliš voňavé kozmetické produkty.

Konzistencia je úplne iná, no už som sa s ňou stretla. Keď gél vytlačíte von z balenia, je to klasický gél. Ničím nevyniká, nepovedali by ste, že je na ňom niečo iné ako pri väčšine iných. Zmena nastane až vtedy, keď pridáte trochu vody. Vzhľadom na to, že neobsahuje mydlo, tenzidy ani peniace látky, nepení. Vytvorí jemnú mliečnu penu, ktorá vonia a pripomína nejakú emulziu alebo mlieko. Ak sa bojíte, že je horší ako klasický penivý gél, strach je neopodstatnený. Obsahuje správne vyváženú zmes čistiacich látok, olejov, ovsených proteínov a vitamínu E. Pokožku vďaka tomu nechá hydratovanú, vláčnu a sviežu.

Umývanie s ním je príjemné. K pokožke je nežný a nedráždi ju. Ľahká emulzia dokáže tvár dôkladne vyčistiť.  Uvoľňuje znečistené póry, vyhádzanú pleť upokojí a zjemní,  redukuje zápaly a podráždenia. Pokožka je čistá bez vysušovania a pocitu pnutia, aký môžu po sebe zanechať klasické penivé gély. Je jemná na dotyk, svieža a žiari. Dokáže odličovať pleť aj oči, no šetrím si ho, aby som si ním pleť vyčistila až potom, ako si ju odlíčim olejom alebo výživnou emulziou. Občas ho nanesiem na kefku alebo hubku a až potom rozotriem po vlhkej pleti. Jeho jemnosť ocenia aj mamičky, je vhodný na čistenie detskej pokožky - tváričky, detských ušiek alebo záhybov na detskom telíčku. 

Plusy:
  • krásny obal
  • šikovná pumpička
  • pekná vôňa
  • zaujímavá konzistencia
  • vhodný aj na citlivú pokožku
  • nevysušuje
  • čistí, hydratuje, zjemňuje, osviežuje a rozjasňuje pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Za 11,90 eur ho kúpite v eshope Dulcia alebo v partnerských predajniach.

Skúsili ste už gél, ktorý nepení a mení sa na mliečnu emulziu? :)





You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe