Ako som spoznala Mystickú mydlárnu

18:41

Objavovanie nových mydiel ma asi neprestane baviť. Tak dlho neboli súčasťou môjho kozmetického sveta, že teraz sa ich neviem nabažiť. Je pravda, že momentálne mám najradšej čistiace mydlá na pleť, ale rovnako tak sa zaujímam aj o mydlá, ktoré môžu byť použité namiesto sprchového gélu. Moje najnovšie mydielko je od Mystickej mydlárny a je škoricové. Škoricu milujem nielen v kuchyni, ale aj v kozmetike, lebo má skvelé účinky. 

Mystická mydlárna škoricové mydlo 


Mystická mydlárna olivové mydlo so škoricou zloženie

Mystická mydlárna

 olivové mydlo


Mystická mydlárna olivové mydlo so škoricou

Mystická mydlárna olivové mydlo so škoricou je peknou kockou, ktorá je v plastovom obale. Priznám sa, najprv som na toto balenie hľadela s nevôľou, ale dojem napravila pekná dekorácia, ktorá balenie oživila a prekryla ten kúsok plastu, v ktorom bolo mydlo zabalené. Hneď som ho hodila do koša na plasty a našla si mydlovničku, aby som si voňavý kúsok vyložila v kúpeľni na poličku. Mydlo šikovné do ruky vonia veľmi jemne. 

Škorica má pre mňa značne sýtu a výraznú vôňu, ktorú milujem aj v káve, koláčoch alebo krupičnej kaše od mamy. Vonia omnoho jemnejšie, nie výrazne a stále krásne. Mne vyhovuje, ale pri citlivej pokožke si treba dávať pozor, lebo škorica môže byť pekelným alergénom. Jemne pení a vytvára krémovú penu, ktorá z každého sprchovania robí malé Vianoce. To je len jeden z mála benefitov, ktoré vám tento kúsok prinesie. Má antibakteriálne a antiseptické účinky, vďaka ktorým  pomáha aj pri akné a zápaloch pokožky. Osvedčilo sa mi, keď som mala akné napríklad na chrbte. 

Niektoré výrobky určené na hojenie akné na tele sú agresívne a pokožku značne vysušia. Mydlo nie a aj preto je omnoho vhodnejšie na hojenie a zjemnenie podobných problémov. Prekrvuje a prehrieva pokožku, čím pomáha pri liečbe celulitídy.To je známy fakt a mydlo sa dobre dopĺňa s anticelulitídnymi gélmi s obsahom škorice. Rýchlejšie zbavuje škodlivých usadenín, pomáha pri detoxikáciiu, kožné tkanivá sa spevnia a budú pružnejšie.Pokožka sa prekrví, prehreje, na chvíľku sčervenie, ale pri pravidelnom používaní je pokožka pevnejšia, pružnejšia a menej výrazná celulitída poteší každú z nás. Nezmizne celkom, ale je jej menej. Mydlo pekne vonia a dokáže navodiť akúsi duševnú pohodu, preto ho obľubujem najmä počas zimy, keď je chladno a tmavo.

Plusy:
  • Pekná dekorácia na obale
  • Jemne vonia
  • Šikovné do ruky
  • Krémová  a bohatá pena
  • Pokožku čistí, uvoľní, jemne prehreje, ideálne proti akné alebo celulitíde
Mínusy:
  • Nenašla som
Mydielko nájdete v eshope Od ženy k žene

Máte rady škoricu v kozmetike? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe