Nové farby v mojej poličke

19:02

farby, ktoré sú krásne, ale pre mňa nenositeľné. Roky som si kupovala len ružové a telové odtiene, ktoré sa na seba dosť často ponášali. Raz mali viac trblietok, inokedy menej, viac bledé, moc tmavé. Až na vysokej som si zaobstarala aj červený rúž a keď som začala chodiť do práce, tak aj veľmi tmavý a výrazný. Od Essence mám tiež dva kúsky, ktoré síce denne nosiť nemôžem, ale občas ich vyvetrám. Lebo sú celkom zaujímavé.

Essence kozmetika



Essence Ultra last rúž

Essence Ultra last rúž 05,

Essence  rúž

Essence Ultra last rúž

Essence Ultra last rúž

Essence Ultra last rúž


Essence má veľmi širokú ponuku produktov a snaží sa ísť s trendmi. Nedá sa jej uprieť originalita a pestrosť. Niekedy sa stretnem s viac, inokedy s menej vydarenými kúskami. Kedysi som sa jej nevedela nabažiť a postupne jej zasa prichádzam na chuť. Rúž Ultra last sú v ponuke v zaujímavých farbách - nielen mojej sivej, ale aj fialovej, krikľavo ružovej alebo neónovej. Farby sú pútavé, ale mnohé z nich nie na bežné nosenie. Osvedčili sa mi ale na večer, keď ideme na drink či len tak na prechádzku. 

Rúž je malý, poľahky sa vmestí do kabelky aj malého puzdra na rúž. Obyčajný tmavý obal síce nevyzerá výnimočne, ale práve pre túto jednoduchosť sa mi páči. Jemne vonia a chutí mi :) Prvý raz som sa naň nevedela vynadívať a fakt som si povedala, že čo ja s takouto farbou budem robiť. Zdala sa mi niečo medzi fialovou a sivou, no na moje prekvapenie sa mi zapáčila. Rúž je krémový a veľmi dobre sa nanáša. Ľahko kĺže po perách a vďaka sýtej farbe ich rýchlo zafarbí. Nevysušuje pery a výdrž je taká... priemerná. Otláča sa na poháre i pri jedle, okolo tej hodinky vydrží, keď sa vyhýbam jedlu i vode. Potom sa pomaly stráca,no nerozmazáva sa. Doporučená cena je 2,49 eur, čo vôbec nie je veľa. Vo výpredajoch som si zvykla kupovať aj po tri, lebo vždy ma okúzlila nejaká iná farbička :)

Essence lesk na pery Metal shock

Essence lesk na pery Metal shock 04

lesk na pery Metal shock

 Metal shock
Essence lesk na pery

Essence lesk na pery Metal shock


Tento lesk ma uchvátil už na obrázku, ale keď mi prišiel domov, vedela som, že denne ho používať nebudem. Na opálenej pleti vynikol, no čím som bledšia, tým menej mi svedčí. Odložila som ho zasa na leto, lebo vtedy doslova žiaril. Ale pekne po poriadku. Lesk je metalický, žiarivý, v pútavých odtieňoch. Je v peknom štvorcovom obale so širokým aplikátorom. Práve vďaka nemu je aplikácia rýchla, ľahká a hlavne presná. Vonia nádherne, už dlho mi pri lesku na pery nerezonovala viac vôňa ako farba :) Sladká, svieža, aj chuť je príjemná. Pekne priľne k perám a vydrží trochu viac ako tekuté lesky. Iste, otláča sa na všetko, ale drží lepšie. Metalická edícia sa Essence vydarila a hoci nie každá farba mi je po chuti, myslím, že farebná ponuka je postačujúca. Odporúčaná cena je 3,59 eur. 

Máte vo svojej zbierke nevšedné kúsky? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Rúže od Essence mám rada, najmä ich matnú radu, pretože za tú cenu je skvelá :) A pokiaľ ide o nejaký nevšedný kúsok, tak vzhľadom k tomu, že nosím pomerne dosť výrazné farby, a najmä tmavé, je pre mňa nezvyčajný rúž v cyklámenovej farbe:)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ostala som milo prekvapená, lebo v poslednej dobe mala Essence samé dobré kúsky :)

      Odstrániť
  2. Ten druhý odstín se mi vcelku líbí, ale nejsou to mé barvy, co bych nosila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som si aj ja myslela, že by som ich veľmi nenosila, ale pekne sa mi míňajú :) Viac rúž ako lesk, ale v lete sa minie aj ten :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Sú krásne :) Také iné. Nie na bežný deň, ale prekvapilo ma, ako som si ich obľúbila.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe