Ako dva ovocné bonbóniky

16:45

V zime bez balzamu na pery nevyjdem z domu. Mám ich všade, aby bol po ruke, keď ho budem potrebovať. Nikdy ich nie je dosť, a preto si vyberám rôzne druhy, tvary a značky :) Skúsila som mnohé ospevované balzamy, i tie menej známe, dokonca som siahla po maličkých kúskoch z regálov drogérií. Mnohé úplne neznáme predčili horúcich favoritov celebrít. Tak som siahla po ďalšej pre mňa neznámej značka a bola som veľmi zvedavá, ako dopadnú maličké bonbóniky.










2K Duo Lip Balm  si môžete prečítať:

       "Balzám na rty 2K Lip Balm hloubkově rty vyživuje a zjemňuje. Ošetřuje suché a popraskané rty. Dokonale chrání rty a zabraňuje jejich poškození. Hýčkejte své rty balzámem 2K Lip Balm. Vaše rty budou jemné, hydratované, chráněné a vyživené."

Na prvý pohľad som  mala pocit, akoby sa pozerám na malé farebné guľôčky. Krásne, vyleštené, maličké. Pekne sadli do ruky a zaujmú každého, na prvý pohľad. Vybrala som si kombináciu melón a broskyňa, aby mi pripomínali leto. Majú krásny guľatý tvar a občas sa ľahko kotúľa po stole, lebo má len malú rovnú plochu. Napriek tomu sú ale rozkošné, tie guľaté balzamy trochu oživili poličku. Melónový vonia ako melónová žuvačka. Tá malá guľatá zelená, ktorú som si kupovala ako decko v malom obchodíku so sladkosťami. Broskyňová vonia sladko a ovocne, pripomína mi želé cukríky z Lidlu :) Vôňa oboch je pekná a príjemná, nevoňajú umelo ani nepríjemne. Čo sa chuti týka, je sladšia a niečo v nej dosť výrazne razí, ale celkovo nezanecháva v ústach nepríjemnú pachuť. Balzamy sú tuhé a tvrdé, ľahko sa nanášajú a dlho vydržia. Míňajú sa celkom pomalinky a vydržia dosť dlho. Pery chránia pred vplyvom nepriaznivého počasia a dokážu ich hojiť a regenerovať. Zjemnia ich, hydratujú a vyhladia. Okrem zloženia im nemám čo vyčítať. Pekne sa schovajú vo vrecku, vyniknú na poličke a pripomenú chuť leta a ovocia.

Plusy:
  • milé obaly 
  • zaujímavé príchute
  • pekne voňajú
  • chutia jemne, nezanechávajú pachuť
  • chránia pery, hydratujú a zjemňujú ich
Mínusy:
  • pár látok v zložení
Balzamy 2K kúpite v eshope www.parfemy-elnino.sk, kde rôzne príchute stoja 3,62 eur.


Zaujali vás malé balzamy? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe