Magnet na nečistoty

18:29



Zdravo vyzerajúca pleť je snom asi každej z nás. Venujeme jej čas, dôkladne zvažujeme kúpu výrobkov, ktoré by jej mohli pomôcť vyzerať krajšie. Čítame články, porovnávame svoje skúsenosti. Pri hľadaní kvalitných produktov si rada nechám poradiť a aj vďaka tomu som našla už niekoľko zaujímavých pomocníkov. Pri mojich potulkách internetom som narazila na značku Dzintars, ktorú som nepoznala, ale vďaka certifikátu ECOCERT som sa jej lepšie pozrela na zúbok. Jej začiatky siahajú do roku 1849 a je jedným z najstarších výrobcov kozmetiky a parfumov v Európe. Uznajte, toľko zaujímavostí lákalo vyskúšať ju.










O Organic Style čistiacom toniku pre mastnú pleť si môžete prečítať:

      "Po použití je pokožka jemnejšia a svieža. Tonikum pleť hydratuje, upokojuje a pripravuje na ďalšie ošetrenie.
Dermatologicky testované
Biokozmetika línie ORGANIC STYLE je certifikovaná francúzskou spoločnosťou ECOCERT ako prírodná a ekologická kozmetika. Zloženie týchto výrobkov pochádza z ekologického pestovania, neobsahuje parabény, minerálne oleje, silikóny, propylén glykoly, syntetické farbivá, geneticky modifikované alebo živočíšne produkty.

Zloženie:  acqa, centaurea cyanus water*, alcohol (3,6% ob), glycerin, betaine, aloe barbadensis extract*, centella asiatica extract*, salvia officinalis extract*, camelia sinensis extract*, pinus sylvestris bark extract*, hamamelis virginiana extract*, algae extract, sodium hyaluronate, polyglyceryl-4 caprate, citric acid, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, sodium salicylate, benzoic acid, sodium benzoate, sodium borate, potassium sorbate, parfum (*z ekologického pestovania)"

Táto značka ma zaujala nielen dobrým zložením. Zapáčili sa mi aj obaly. Sú síce jednoduché a farebne rozlíšené, ale pleťové voda i mliečko Dzintars majú praktickú pumpičku na dávkovanie. Je šikovná, ľahko sa stláča bez zasekávania a rýchlo som prišla na to, koľko vodičky treba na jedno použitie. V zelenom obale sa ukrýva zaujímavo voňajúca tekutina. Neviem, k čomu by som jej vôňu prirovnala, ale je v nej niečo bylinkové, ľahké a nerušivé. Nie je výrazná a na jej použitie sa teším. Aj keď obsahuje alkohol, nie je ho tam vôbec cítiť, na pleti neštípe a nedráždi pokožku. V názve som uviedla, že pleťová voda pôsobí ako magnet na nečistoty. Keď som začala používať vodu, akoby vyťahovala z pleti všetko to zlé v nej. Postrehla som vznik nových nedokonalostí v podobe vyrážok. Rýchlo sa ale zahojili a krátko na to ostala pleť dokonale čistá a po vyrážkach neostalo ani stopy. Ostala krásne vyhladená, jemná a pôsobila sviežo, oddýchnuto. Pleť dokáže jemne hydratovať a pripravuje ju na ďalší krok, v mojom prípade ide vždy o krém, či už denný alebo nočný. Pleť upokojuje, zapálené miesta menej bolia a rýchlejšie sa hoja. Všetko toto dokáže bez vysušovania. Priznám sa, som z nej nadšená a asi aj preto ju začala používať mamina. Výsledok? Máme tretinu obsahu a obe sa o niečo radšej pozeráme do zrkadla :)

Plusy:

  • jednoduchý, pekný obal
  • praktická pumpička
  • certifikát ECOCERT
  • jemná vôňa
  • obsahuje alkohol, ale na pleti neštípe
  • výborne čistí, osviežuje, zjemňuje pleť, vyťahuje z nej nečistoty a rozjasňuje ju
Mínusy:
  • možno vyzerá, že je drahšia, ale je účinná
V eshope Plumeria ju kúpite za 16,80, vodička má 150 ml. 


Máte svoj magnet na nečistoty? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe