Mňamky balzam z lekárne

17:08

Moja krstná pracuje v lekárni a občas ma poteší nejakou milou maličkosťou. Raz mi kúpi šampón, raz mi prinesie nejakú vzorku, inokedy zasa balzam na pery. Tie mi doniesla dva a o jednom vám dnes poviem. Je od Dolivy, je zelený a pekný. Vzala som si ho do práce, kde som ho už takmer celý minula. Ostalo mi ho len na dne a ten budem musieť nejako vydlabať, aby nič nevyšlo na zmar. 






O Doliva olivovej tyčinke na pery si môžete prečítať:


  "Olivová tyčinka na pery optimálne chráni a ošetruje vaše pery vďaka špeciálnej kombinácii za studena lisovaného olivového oleja z Toskánska, vitamínu E a osviežujúceho mätového oleja.

•Bez farbív a konzervačných látok
•Bez minerálnych olejov a voskov
•S vitamínom E
•S osviežujúcim mätovým olejom
•Znášanlivosť dermatologicky testovaná.

Zloženie: Ethylhexyl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Palm Oil, Candelilla Cera, Cera Alba, Olea Europaea Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, D-Linalool, Lecithin, Limonen, Mentha Piperita Oil, Tocopherol."



V práci musím mať balzam po ruke vždy. Neviem, či je to tým výdatným kúrením, ale moje pery sú vždy dosť suché. Nevadí. Keď mám super pomocníka, nie je to až taký veľký problém. Doliva sa mi spája predovšetkým s krémami. A nejakou tou pleťovou kozmetikou. To, že má aj balzamy, som vlastne netušila. Až keď mi ho krstná priniesla so slovami, nech skúsim, som sa o nich dozvedela. Dolivu mám rada, preto som mala z balzamu veľkú radosť. Je v peknom zelenom obale s bielym písmom. Kombinácie je trochu nešťastne zvolená, lebo sa to zle čítalo, ale v konečnom dôsledku mi to mohlo byť jedno, lebo na balzame nie sú takmer žiadne podstatné informácie. Vysúvací balzam sa vysúva dobre, nezasekáva sa a odolal aj niekoľkým pádom, keď sa skotúľal zo stola. Vonia jemne a mätovo, ako čajík. A mätovo aj chutí. Len jemne, v ústach nevyvoláva nepríjemnú pachuť. Obsahuje za studena lisovaný olivový olej, ktorý je zárukou toho, že balzam bude mať veľmi dobré hydratačné schopnosti. Mätový olej je zárukou osvieženia a jemného chladenia. Kombinácia výborná... ako celý balzam. Pekne vyzerá, krásne vonia, lahodne chutí, má dobré zloženie. Vynikajúco hydratuje pery, pomáha, keď sú popraskané, vysušené a vidno na nich šupinky. Pery ošetrí, zjemní a hydratuje, rýchlejšie sa zahoja a ostanú krásne. zabraňuje vysúšaniu a pomáha mi prežiť obdobie v suchých a prekúrených kanceláriách.

Plusy:
  • pekné balenie
  • príjemná vôňa
  • dobrá chuť
  • mätový olej osviežuje a jemne chladí pery
  • hydratuje, zjemňuje pery, upokojuje ich a chráni
Mínusy:
  • nenašla som
Balzam kúpite na intenete alebo v lekárni, cena sa pohybuje do 4 eur.


Máte svojho obľúbenca v Dolive? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe