Ľadová maska

19:14

Ľadová maska, ktorá sa dáva do mrazničky? Prečo nie, povedala som si, keď som sa ju rozhodla skúsiť. Musela som si ju však trochu upraviť. Keďže viem, ako moja pleť negatívne reaguje na nižšie teploty, rozhodla som sa mať masku len v chladničke, aby som mala istotu, že po každom použití budem červená ako paprika. Zaujala ma hneď, ako som ju zbadala. Asi tým názvom, lebo pár dní pred tým som používala zohrievajúci peeling. A tu sa objavil presný opak, ľadový. Absolútne som netušila, do čoho idem, ale bola som na ňu veľmi zvedavá. Sprvu ani nie tak na výsledky, ktoré som očakávala, ale na to, aká studená bude.








O ľadovej maske si môžete prečítať:

     "Ľadová maska na tvár – 20 denný program s olivovým olejom „OLIVE OIL OF GREECE“ vo forme  ľadových kociek prebudí vašu pokožku svojím  ľadovým pohladením. Kryoterapia (potieranie pokožky tváre maskou vo forme kociek ľadu) ľadovou maskou zlepšuje tón pleti, osviežuje a zlepšuje jej krvný obeh.
Ľadová maska na tvár – 20 denný program s olivovým olejom obsahuje účinné látky: organický olivový olej, PLANTASENS OLIVE ACTIVE HP,  kreatín, panthenol, fucocert.
Použitie: Rozdeľte masku na 20 dávok a vložte ich do mrazničky, do zásobníka ľadu na zamrazenie. Používajte masku ráno alebo doobeda vo forme ľadových kociek, ktorými potierate tvár, krk a dekolt. Môžete ju aplikovať aj na oblasti okolo očí, nie priamo na oči.  Nechajte pôsobiť 15 minút, následne dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Ak je vaša pokožka príliš citlivá na nízke teploty, nedávajte masku do mrazničky, ale ju dajte do chladničky.  Následne ju používajte chladenú, nie zamrazenú."

Hneď na úvod musím povedať, že aj keď je maska na 20 dní, určite by som ju nepoužívala (koniec koncov, ani som ju nepoužívala), každý deň. Pleť treba nechať aj vydýchnuť a každodenné nanášanie nejakej masky môže byť viac na škodu ako na úžitok. Presne tak, ako sa denne neodporúča používať peeling, tak nepoužívam denne ani masku. Je dosť veľká, v zelenej tube je 150 ml masky. To je naozaj na tých 20 použití, možno aj trochu viac, lebo masku nanášam v tenkej vrstve. Ťažko povedať, či to ide ľahšie rukami alebo štetcom, lebo maska je krémová a nie hustá a ak sa nepracuje dosť rýchlo, môže aj kvapnúť. V tenkej vrstve na pleti ale nekvapká a pekne drží na mieste. Má peknú modrú šmolkovú farbu (nie že by to pri nej bolo dôležité, ale fakt žiari). Vôňu má príjemnú, sviežu a ťažko povedať, či mi niečo pripomína. Skôr nie ako áno. Ako som spomenula, je redšia, ale nie je to až taký problém. Po vložení do chladničky trochu stuhne, no stále sa nanáša dobre. Na pleti príjemne chladí (na mrazničkovú možnosť si ozaj netrúfam, ale ak máte takú skúsenosť, budem rada, ak sa o ňu so mnou podelíte), nie je to nepríjemný chlad, asi ako chladený nápoj, ktorý si v lete prikladám na pleť, aby som sa aspoň trochu osviežila. Počas tých 15 minút, kedy by mala byť maska na pleti, pomaly cítiť, že chladí menej a menej. Priznám sa, že tak, ako ma nadchla zahrievajúca, lebo pleťou sa rozleje veľmi príjemné teplo, tak sa mi zapáčila aj táto ľadová, lebo pleť akoby nakopla. Dobre sa umýva obyčajnou vodou, mám radšej hubku. Priznám sa, že najlepšie je v tejto situácii použiť vlažnú vodu, lebo horúca  je strašný šok a studená nič moc :) Výsledok je vidno hneď. Maska nie je z kategórie čistiacich, preto s čiernymi bodkami neurobí nič. Pokožku ale vyhladzuje a zjemňuje, odstraňuje linky a zjemňuje vrásky. Je pevnejšia a krásne žiari. Som si vedomá toho, že nejdem podľa návodu. Ale nikdy by mi nenapadlo používať masku každý deň. Používala som tak len tariku, aby sa mi zahojila pleť, ale bola vtedy strašne vysušená a citlivá na dotyk, asi aj vtedy som si povedala, že masky stačí raz za dva – tri dni, podľa stavu pleti.

Plusy:
  • Veľká maska, šikovná tuba
  • Pekná farba
  • Príjemná vôňa
  • Dobrá konzistencia
  • Možno ju mať v mrazničke alebo v chladničke
  • pokožku vyhladzuje, spevňuje, vyrovnáva linky, zjemňuje vrásky, je pevnejšia, pružnejšia a žiarivá
Mínusy:
  • maska z mrazničky môže pleť dráždiť, treba vyskúšať, či nie je lepšia verzia z chladničky


Masku kúpite za 9,90 eur v eshope Bioruža.


Láka vás viac zahrievajúca alebo ľadová maska? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. o tomto produkte som ešte nepočula, ale vyzerá úžasne! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. už som na ňu pozerala, ale keďže som sa obávala toho podráždenia z mrazničky, tak som od nej upustila...i keď nápad s daním do chladničky mi nenapadol :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe