Malá, milá, fialová

15:52

Spomínate si na článok o malej rozkošnej guľôčke od Tigi? :) Tigi Bed Head Motor Mouth bol prvým produktom, ktorý mi ukázal, že aj bez tužidla sa dá žiť a vlasy vyzerajú omnoho krajšie a prirodzenejšie. Nikdy by som nebola povedala, že niečo môže byť na objem tak skvelé. Minula som ju a začala som špekulovať, či si kúpim tú istú alebo sa pozriem po jej inej verzii. Nakoniec som si povedala, že skúsim novú a k žltej sa vrátim potom. Lebo sa po inom ani veľmi neotáčam. Je pravda, že cena produktov je o kúsok vyššia ako som bola zvyknutá, keď som si nakupovala tužidlá v drogérii, ale kvalitou ich mnohonásobne predčí. A naučila som sa, že postačujú na celé vlasy dve pumpičky, takže sa nemíňa až tak rýchlo. Ten pocit, že mám krásny objem, je na nezaplatenie, a preto rada zainvestujem do kvalitnej kozmetiky :)






O Tigi Bed Head Small Talk si môžete prečítať:

         "3-v-1 vyhladzuje štruktúru vlasu, dodáva objem a tvar účesu. Dodá vlasom lesk a zabraňuje krepovateniu vlasov. Tepelne ochranný.  Ľahká až stredná fixácie. Použitie: Aplikujte do vlhkých vlasov a upravte."

Výhodou tohto produktu je krásny obal, ktorým zaujme. Jedná sa o chutnú fialkovú guľôčku, ktorá perfektne sadne do ruky. So zeleným vrchnáčikom je to také ťuťuťu zlatíčko. Žltý pôsobil živo a veselo, fialkový je o kúsok elegantnejší. Nič to nemení na tom, že obaly Tigi sú jednoducho pútavé a zaujímavé. Stavili na farebnosť a vyplatilo sa, pretože ma lákajú ako muchu na med :) Ani nevyzerá, že má až 200 ml, vždy som si hovorila, že viac ako 150 to nebude. Sprvu som pumpičku stláčala ako o život, lebo som sa bála, že produktu je málo (vlasy mám už konečne dlhšie, asi tak do tretiny chrbtu), ale nakoniec som zistila, že stačia dve pumpičky, aby som dostala dostatok produktu. Je škoda dávať ho viacej, ako som spomenula, nie je najlacnejší a vďaka hospodárnemu používaniu dokáže dlho vydržať. Keď sa navyše skombinuje s dobrým lakom na vlasy, tak vytvorí dokonalý účes a už nebude chcieť nič iné. Žltá verzia voňala ako sladučká žuvačka. Mám pocit, že táto vonia rovnako krásne, len menej výrazne. Nie je to ale na škodu. Nádherne prevonia vlasy a opojnú vôňu cítiť aj počas prvého dňa od aplikácie. Konzistencia môže sprvu trochu miasť. Vyzerá to tak všelijako lepidlovo, dokonca to naozaj aj trochu lepí, ale rýchlo to prejde. Vlasy najskôr umyjem, osuším, pokúsim sa rozčesať a nanesiem voňavú masu. Keď ju vtierate do vlasov, prestáva lepiť, taký pocit ostáva len na rukách. Pokojne ju nanášam aj na pokožku, lebo ekzém na ňu reaguje až podozrivo dobre. Vlasy sa nelepia a už pri schnutí vidno, že majú objem. Upravujem ich do drdola a ráno, keď ich upravím, mám plnú hlavu krásnych kučier. Veľký objem vydrží dva, tri dni a možno by vydržal aj dlhšie, ale to si už umývam vlásky. Sú krásne lesklé, jemné a vyzerajú prirodzene a zdravo. Keď porovnám fialkovú i žltú guľôčku, nebadať medzi nimi väčší rozdiel, obe sú rovnako dobré. Kupovať si ich môžem na striedačku :) Alebo podľa toho, ktorá bude v akcii.

Plusy:
  • Rozkošný obal
  • Pumpička na dávkovanie
  •  Krásne vonia
  • Dobrá konzistencia
  •  Nelepí vlasy
  •  Dodáva skvelý objem, účes drží tvar, vlasy sú jemné a lesklé, nemastia sa, ekzém sa nehorší
  • Lepšie ako každé iné moje doterajšie tužidlo


Mínusy:
  • môže ostať lepkavý pocit na rukách 

Výrobok kúpite za 8 eur v eshope elnino.sk.


Je Tigi vašou obľúbenou značkou? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe