Ako femme fatale. Občas

18:17

Byť ako femme fatale chce byť občas takmer každá žena. Byť tou osudovou, jedinou, zvodnou. V krásnych čiernych kokteilových šatách, provokatívne vysokých lodičkách, s plnými červenými perami, rozpustenými vlasmi a pohárom vína v ruke. Takto nejak by som si to predstavovala, keby ste ma opýtali, ako si to predstavujem. Faktom je, že červený rúž doma síce mám, ale trochu sa ho bojím nosiť. Je to výrazná farba, ktorá nesvedčí úplne každej z nás. Dlho som si to myslela aj o sebe. Že taká farba pre mňa nie je. Navyše, už dlho som naň nepomyslela aj preto, lebo Richard nemá veľmi rád výrazné líčenie, ani výraznejšie pery. Keď som ale zbadala nádherný červený rúž v zlatom obale, okamžite som spozornela. Vedela som, že to je môjho srdca šampión. Hneď som si sama seba predstavila ako hviezdu večera. To sa nestáva, preto to bola výzva. Povedala som si, že je na čase používať rúže pravidelne. Normálne sa mi to zapáčilo.









O rúži Grand Rouge si môžete prečítať:

      "Rastlinné zloženie Rúžu Grand Rouge v novom prevedení Vám zaručí dlhotrvajúcu farbu a dokonalú výživu. Blahodarné účinky oleja z kamélie poskytujú Vašim perám starostlivosť na mieru: regenerácia a pocit pohodlia počas celého dňa
Tento rúž obsahuje olej z kamélie - elixír, ktorý vyhladzuje a regeneruje pery. Pery sú rozjasnené a majú mladší vzhľad. Naše rúže neobsahujú karmín z červca, lanolín, minerálne oleje ani zložky živočíšneho pôvodu.
Pre dokonalý výsledok zvýraznite kontúry Vašich pier Ceruzkou na pery Yves Rocher. Kontúry tieňujte vždy smerom k vnútornej strane pier. Následne aplikujte Rúž Grand Rouge. Pre dosiahnutie dlhotrvajúceho a matného efektu farby Vášho rúžu na už nalíčené pery aplikujte Zmatäujúcu podkladovú bázu na pery."

Och, on je taký skvostný! Od hlavy po päty. Začína sa to krásnym zlatistým obalom. Žiarivým, elegantným, upúta na prvý pohľad. Taký elegán, ktorý rozjasní aj všedný deň. V ponuke je 16 odtieňov, z ktorých by som si nevedela vybrať ďalší rúž. Asi by som si najradšej vzala všetky. Toooľko odtieňov ružovej! No splnený sen. Do Yves Rocher chodím niekedy obdivovať najmä dekoratívnu kozmetiku, ktorá je veľmi oku lahodiaca. Nedám dopustiť na gélové laky tejto značky. No a najnovšie sa mojimi miláčikmi stali rúže. Dnes to bude o rúži Grand Rouge, nabudúce o ďalšom nádhernom fešákovi. Ako som už spomenula, vybrať si môžete zo 16 pekných odtieňov. Rúž je v pevnom plastovom obale, ktorý ho dostatočne chráni. Aj  pred teplom, aj pred pádom. Vysúva sa hladko, nezasekáva sa. Šikovný do kabelky, krásny na poličke. Nie že by to bolo podstatné, ale jemne a pekne vonia. A fajn chutí, ak sa náhodou dostane do úst. Vyhovuje mi jeho krémová štruktúra, vďaka ktorej skvele kĺže po perách a farbí. Je vynikajúco pigmentovaný a už v prvej vrstve dodá perám perfektnú farbu. S ľahkosťou a gracióznosťou. Vôbec ich nevysušuje, naopak. Pomáha ich chrániť a hydratuje ich. Čo ma zaujalo asi hneď po prvom použití, je akési rozjasnenie tých pier. Iste, do veľkej miery je to spôsobené žiarivou farbou, ktorá sa prehliadnuť nedá. Ale inak to neviem popísať. Lesknú sa, žiaria a prekrásne vyzerajú. Môže to byť spôsobené aj tým, že červenú som nezvykla používať a zdá sa mi nesmierne pekná. Neviem. Ale toto je ten rúž, s ktorým by som mohla pokojne pretancovať celú noc a rozdávať úsmevy na všetky strany. Jedinou vecou, ktorá je pri tmavších farbách trochu otravná, sú stopy na pohároch, príbore, jedle, niekedy aj zuboch. Drží dlho, ale treba to skontrolovať. Pravdou je, že po nanesení na pery sa nerozpíja, ale takto výraznú farbu poistím aj ceruzkou (buď červenou alebo transparentnou), aby určite ostal na svojom mieste. Už niekoľkokrát som bola u nás v Auparku okukávať aj ďalšie farbičky, ale keďže rúžov mi pribudlo viac, povedala som si, že ďalší ma poteší na jeseň. Prípadne v nejakej akcii aj trochu skorej.


Plusy:
  • Krásny obal
  • V ponuke 16 pekných odtieňov
  • Jemne vonia
  • Príjemne chutí
  • Krémový, dobre sa nanáša
  • Dobre pigmentovaný
  • Nevysušuje, hydratuje, pery chráni, rozjasní ich, sú pekne farebné  a rúž na nich drží
Mínusy:
  • Nenašla som

Za 13,90 eur ho nájdete v kamennej predajni alebo v eshope Yves Rocher.


Používate červené  rúže? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Žádnou rtěnku od YR jsem zatím nezkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich kúpila už niekoľko a vždy som bola spokojná :)

      Odstrániť
  2. YR rúže mám veľmi rada :) Červenú na perách občas nosím, no nie tú výraznú ale skôr "deep red" odtieň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Červený rúž sa ešte len učím používať, ale celkom sa mi to páči :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe