Nové čierne :)

18:04

Dnes si zasa raz povieme o čiernom mydle :) Nie však o slovenskom, ale slovinskom. Čiernych mydiel od slovenských značiek som už mala spústu. Boli medzi nimi menšie rozdiely, ale každé splnilo svoj účel a dosiahla som krajšiu pokožku bez mnohých čiernych bodiek. Značka 4 kids and us bola pre mňa nová, registrovala som ju pred pár týždňami. Ponuka Pink Pandičky je naozaj široká a občas mi nejaký ten skvost ujde. Rovnako ako táto značka. Ponúka prírodné produkty pre starostlivosť o pleť, bez pridaných umelých emulgátorov a syntetických konzervačných látok. Výrobky obsahujú včelie zložky z lokálnej výroby a bylinky pestované tradičným spôsobom. Navyše, balené nie je v krabičke ale látkovom obale, do ktorého sa dá odkladať kopec drobností.









O mydle si môžete prečítať:

      "Aktívne rastlinné uhlie hĺbkovo čistí póry, viaže na seba nečistoty a toxíny a zároveň pôsobí ako jemný píling. Mydlo je jemné a účinné a je vhodné predovšetkým pre mastnú pokožku alebo kožu so sklonom k nedokonalostiam.
1 MYDLO = 1 L tekutého mydla
S nákupom tohto mydla zároveň prispievaš k ochrane životného prostredia, pretože nepoužívaš škodlivé plastové obaly.  Mydlo tiež neobsahuje škodlivé SLS ani SLES. Produkt je vyrobený výlučne z prírodných surovín, ktoré majú blahodárne účinky. Všetky produkty sú vyrábané v malých množstvách ručne v Slovinsku. Odporúčané použitie: Každodenné čistenie tváre a tela.
Množstvo: 100 g
Zloženie: olivový olej, kokosový olej, kakaové maslo, palmový olej, aktívne rastlinné uhlie, esenciálne oleje: čierne korenie, jalovec, pelargónia"

V ponuke nájdete aj zaujímavé mydlo so zeleným ílom či mastičku na problematickú pleť. Moje čierne mydlo ma ozaj potešilo. Aj balenie je, ako som už spomenula, celkom iné. Papierové krabičky alebo sáčky sú síce fajn, ale vždy putujú do koša, lebo viac sa použiť nedajú. Končia v koši na papier a verím, že prispievam k recyklácii a chránim planétu. Aspoň trochu. Látkový obal sa dá zatiahnuť so šnúrkou, pamätám si, že v podobnom som nosila sklené guľôčky, ktoré si mladšie ročníky zaiste pamätajú :) Neskôr ich nahradili céčka alebo pogy, no tým som veľmi neholdovala. Povedať som tým ale chcela to, že ho využijete doma na rôzne drobnosti. Ako dieťa som v podobnom vrecku nosila aj voskovky na výtvarnú výchovu. Mydlo má 100 gramov, je na ňom vyrytá štvorka a je také vyššie. Do ruky ale sadne dobre. Čo sa vône týka, veľmi nevonia. Tak mydlovo. Ale fajn. Vytvára krémovú penu, hustú a bohatú. Veľmi dobre sa používa s kefkou na čistenie pleti, ktorá penu ešte znásobí. Pokojne ho možno používať aj denne, pretože vôbec nevysušuje a veľmi dobre nahradí čistiaci gél. Je hladké, neobsahuje žiadne peelingové čiastočky. Čistí dobre a viditeľne. Odstraňuje aj čierne bodky, hĺbkovo čistí pleť a akoby vyťahuje z pleti prebytočný maz. Pleť čistí dôkladne, pri jeho používaní sa netvoria nové nedokonalosti. Pokožka je jemnejšia, nie je červená a vyrážky sa lepšie hoja. Je to taký detox, pretože čierne aktívne uhlie je známe tým, že zbavuje pokožku toxínov. Preto sa doma nestratí pri žiadnom type pokožky. Je skvelé a premýšľam aj nad jeho ílovou verziou. Lebo viete, dobrých  mydiel nikdy nie je doma dosť :)

Plusy:
  • Výborný látkový obal
  • Pekné mydielko, v vyrezanou štvorkou
  • Šikovné do ruky
  • dobre sa drží v ruke
  • dobre pení
  • pokožku hĺbkovo čistí, odstraňuje čierne bodky a toxíny z pleti, vyhladzuje a zjemňuje ju, redukuje začervenanie aj zápaly
Mínusy:
  • nenašla som


Mydlo stojí 9,90 eur a nájdete ho v mojej obľúbenej www.pinkpanda.sk.


Patríte k fanúšikom čiernych mydiel?

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Táto značka sa mi zapáčila a skúsim aj iné veci :)

      Odstrániť
  2. Černé mýdlo jsem zkusila zatím jen ve vzorečku a docela mě oslovilo. Ale asi jen na čištění pleti, na tělo potřebuji klasický sprchový gel :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to vypadá zajímavě. Celkově mám ráda mýdla na pleť, tak až dopotřebuju to současný, mrknu na tohle.:)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám veľmi rada Carbone od Soaphorie, ale musím uznať že aj toto vyzerá lákavo :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe